Ghidul Tău Pentru Obținerea Unui Credit IFN

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ai nevoie de bani urgent și să nu ai la cine să apelezi? Acum ceva timp, îți explicam care este diferența între un Credit IFN și un credit bancar, ce opțiuni de creditare sunt mai avantajoase pentru tine și cum obții cât mai rapid un împrumut. Dacă deja te-ai hotărât că vrei să apelezi la o instituție financiară nebancară pentru a solicita un împrumut, îți prezentăm câteva aspecte pe care trebuie să le iei în calcul pentru ca lucrurile să  iasă bine.

Verifică-ți Sursa de Venit

Pentru a solicita un credit ifn, nu ai nevoie neapărat de adeverință de venit. Așa cum îți spuneam, instituțiile financiare nebancare au reguli mai puțin stricte decât cele bancare în ceea ce privește actele necesare pentru obținerea creditului. Totuși, dacă vrei să te asiguri că vei primi împrumutul, trebuie să dovedești că ai o sursă de venit. Chiriile, pensiile, veniturile provenite din activități independente, comisioanele de vânzări ne conving să te ajutăm cu creditul de care ai nevoie.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este raportul între venit și suma solicitată. Nu lua un credit mare pe termen lung dacă știi că situația financiară nu îți va permite să îl înapoiezi decât cu ajutorul unui alt împrumut. Fă-ți bine calculele înainte de a lua decizii.

Alege Opțiunea Care Ți Se Potrivește

Pentru că știm că nevoile fiecăruia diferă, avem pregătite mai multe opțiuni de creditare din care poți alege. Dacă ai o nevoie urgentă cum ar fi plata facturilor, o consultație medicală, cumpărarea unui cadou sau repararea obiectelor din casă, cel mai potrivit este să aplici pentru un credit mic pe termen scurt. În cazul în care ai un plan măreț pe care vrei să îl îndeplinești cât mai repede, Credius te ajută cu un credit mare pe termen lung, cu rate mici. Iar dacă ești pensionar, cel mai avantajos este să alegi opțiunea creată special pentru tine, de  credite pentru pensionari.

Completează Cererea de Credit

Te-ai gândit în detaliu la situația ta financiară actuală și viitoare. Ți-ai analizat bine nevoile și ai ales opțiunea de credit ideală care să te scoată din încurcătură fără să îți dea bătaie de cap. Tot ce mai de făcut este să completezi cu atenție cererea de credit. Răspunsul va veni în mai puțin de 60 de minute!

Orice probleme ai avea, Credius este alături de tine cu împrumuturi mari și mici. Ofertele de creditare sunt numeroase și adaptate tuturor nevoilor.