Credius IFN lanseaza Credit Diaspora pentru Romanii de Peste Hotare

Intalnim tot mai multi romani care pleaca in strainatate in speranta de a construi un viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Cei mai multi dintre ei aleg sa lucreze peste hotare pentru a avea castiguri mai mari si un nivel de trai mai ridicat la revenirea in tara. Pentru ca migratia romanilor este o problema sociala in continua crestere, am decis sa le respectam curajul acestora asa cum se cuvine.

De aceea, lansam pe piata din Romania un serviciu nou, dedicat lor. Prin Credit Diaspora, o tehnologie inventata de Credius, facilitam serviciile de imprumut rapid pentru romanii stabiliti in Spania, Italia si Marea Britanie.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Imprumut de la distanta

Credit Diaspora este un concept inovativ, creat de Credius pentru a veni in ajutorul romanilor care sunt departe de casa. Prin facilitarea imprumuturilor la distanta, Credius este prima institutie financiara care sustine familiile despartite, cu situatii financiare nefavorabile. Imprumuturile pe care romanii din Diaspora le pot solicita sunt atat mici pe termen scurt, cat si mari pe termen lung. Prin Credit Diaspora, romanii din Italia si Spania pot obtine un credit intre 600 si 9000 de euro, iar cei din Marea Britanie intre 300 si 7500 de lire.

Imprumuturile se acorda pentru perioade cuprinse intre o luna si 60 de luni. Ca in cazul oricarei optiuni de creditare oferite de Credius IFN, problema se rezolva simplu si rapid. Aplicarea pentru Credit Diaspora necesita doar adeverinta de venit si permis de sedere. Creditul se ofera pe termen lung, fara gaj si fata giranti. Prin Creditul Diaspora, romanii stabiliti in Italia, Spania sau Marea Britanie pot imprumuta bani de la distanta, fara comisioane, fara birocratie si fara a fi nevoie sa se deplaseze inapoi in tara si sa piarda timp la cozi.

Romanii din Diaspora

Ideea de a elabora un serviciu de creditare pentru diaspora a pornit de la o realitate sociala tot mai prezenta in randul romanilor. Tot mai multe persoane isi aleg locuri de munca in strainatate, in domenii precum constructie, curatenie sau agricultura pentru a-si putea intretine familiile de acasa sau pentru a-si pregati viitorul in tara. Chiar daca volumul de munca depus de cei care pleaca este foarte mare, bugetul este totusi insuficient unui trai pe masura. Solutia problemei? Un imprumut pe termen lung care sa poata completa bugetul familiilor aflate in aceasta situatie. Se poate opta pentru credite fara gaj ca sa se obtina rapid banii necesari.

Fie ca este vorba despre un obiectiv clar pentru care construiesc planuri pe termen lung sau despre bani in plus pentru un trai de zi cu zi ma bun, Creditul Diaspora este solutia cea mai buna. Chiar daca nu se afla fizic in Romania, romanii din strainatate pot face un credit IFN simplu si rapid atunci cand vor sa investeasca mai mult in educatia copilului, sa amenajeze locuinta sau pur si simplu sa ofere familiei un trai mai bun. Chiar daca esti departe, poti sa ramai aproape de cei dragi. Oriunde te-ai afla, Credius IFN iti ofera suportul de care ai nevoie prin Creditul Diaspora pentru romanii de peste hotare.