La Credius IFN Ai Credite Ieftine Fără Bătaie de Cap

De multe ori ni se întâmplă să avem nevoie de bani urgent până la salariu. Ofertele de creditare sunt nenumărate, așa că pentru a-ți ușura alegerea ți-am prezentat diferența între un credit bancar și un credit IFN. Pentru că ai văzut care sunt avantajele oferite de instituțiile financiare nebancare (împrumut rapid, fără birocrație și fără constrângeri în privința sumei), iată câteva dintre cele mai solicitate opțiuni Credius IFN.

Credit de nevoi personale pe Termen Scurt

Creditul Mic pe Termen Scurt este cea mai potrivită opțiune Credius IFN atunci când ai nevoie să rezolvi urgent o problemă financiară mică. Dacă te confrunți cu o situație neprevăzută și mai ai câteva zile până la salariu, poți să ieși rapid din încurcătură cu un împrumut mic pe termen scurt. Suma minimă a împrumutului este de 600 lei, așa că poți achita creditul fără probleme din salariile imediat următoare. Mai mult, primești împrumutul în maxim 60 de minute. Iar dacă nu ai timp de pierdut pe la cozi, poți alege opțiunea unui credit online simplu și rapid.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul Mare pe Termen Lung

Creditul IFN pe termen lung este soluția perfectă atunci când vrei să împrumuți o sumă mare simplu și rapid, fără birocrația creditelor bancare și cu rate lunare mici. Dacă ai un proiect importat care să îmbunătățească traiul tău și al familiei tale, împrumutul mare pe termen lung îți asigură bugetul necesar. Multe persoane apelează la opțiunea Credius IFN pe termen lung atunci când vor să își renoveze apartamentul, să achite studiile copilului sau întâmpină o problemă gravă de sănătate și au nevoie de tratament. Creditul mare poate să fie pur și simplu cea mai la îndemână soluție pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Credite Pentru Pensionari

Dacă vreți să le faceți cadouri nepoților sau dacă aveți un proiect măreț pe care încă nu l-ați realizat, Credius vă stă alături. Fie că sunteți pensionar, fie că sunteți o rudă apropiată dornică să îi ajute pe cei mai în vârstă, creditul IFN pentru pensionari se poate obține doar cu talonul de pensie. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un împrumut mic pe termen scurt sau un împrumut mare pe termen lung. Nu vă faceți griji în privința anilor! Credius respectă pensionarii și oferă servicii speciale pentru a face împrumutul mai accesibil pentru ei.

În orice categorie te-ai încadra și oricare ar fi suma pe care dorești să o împrumuți, Credius îți oferă servicii adaptate nevoilor tale. Nu e nevoie să îți deranjezi rudele. Apelează cu încredere la Credius IFN pentru orice fel de împrumut.