Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

La Credius nu ai limită! Împrumuturi pentru pensionari!

Creditele pentru pensionari sunt dedicate persoanelor de vârsta a treia și răspund condițiilor speciale ale acestei categorii de vârstă. Doar că majoritatea instițiilor bancare si financiare au o vârstă maximă până la care pot acorda împrumuturi speciale pensionarilor.

Motiv pentru care, instituțiile nebancare au decis că e momentul lor să acționeze și să ofere servicii personalizate acestei categorii de vârstă. Aceste împrumuturi speciale se adresează exclusive pensionarilor și au condiții adaptate acestui scop. Creditul pentru pensionari oferă pensionarilor finanțarea de care au nevoie.

Am ieșit la pensie. Mai pot aplica pentru un împrumut?

Bineînțeles ca da! Ofertele pentru această categorie au devenit tot mai numeroase și diversificate. Dacă ești pensionar, caută instituțiile care au astfel de împrumuturi gândite special pentru tine.

Împrumuturile pentru pensionari sunt accesate în situațiile de urgență. La perioada pensionării, urgențele sunt de ordin medical de cela mai multe ori, intervenții chirurgicale sau tratamente costisitoare.

Pentru sumele mici pe termen scurt, împrumuturile de la Credius sunt cea mai bună soluție. Cel mai mare avantaj al acestui tip de împrumut este obținerea acestuia într-un timp foarte scurt și mai ales cu un număr minim de documente.  Aplici online și primești imediat pe card banii necesari pe care îi rambursezi în cate rate vrei tu.

Credite fără limită de vârstă

La Credius poți solicita credite cu sume de pana la 40.000 de lei, pe perioade de pana la 5 ani. Dar cel mai important e că poți aplica indiferent de varsta, fiecare client beneficiind de Pachetul AntiCredit. Totul este convenabil la Credius. Aplici și primești răspuns în 60 de minute! Ai nevoie doar de buletin și de ultimul talon de pensie! Accesarea unui astfel de imprumut pentru pensionari se face fie la un birou Credius, completand cererea de credit ajutat de un consultant fie rapid și simplu, online!

Daca ești pensionar aplică acum pentru împrumut și bucură-te de o pensionare liniștită.