Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditare online și pentru IMM-ul tău!

Dezvoltarea unei afaceri nu este atât de simplă precum pare. Ai idei tari, dar care nu se pot concretiza pentru că nu ai sprijinul financiar necesar? Ca sa dezvolți un plan de business, în afară de finanțare, ai nevoie de consultanță și de un spațiu potrivit în care ideile tale să capete sens.

Toți îți spun că ai o idee grozavă însă știi că nu ai resursele financiare pentru a o pune în practică? Știi exact cum vrei să decurgă lucrurile, iar planurile sunt aranjate și știi cum să le prezinți. Însă te împedică lipsa fondurilor în concretizarea ideilor.

Poate planul afacerii tale se poate concretiza mai repede contând pe suportul oferit de un credit online IMM!

Alege solutia potrivita afacerii tale!

Pentru că ai libertatea de a alege! Gândește-te acum cum vrei să arate afacerea ta peste cinci ani și începe să iei măsurile necesare pentru a face acest lucru posibil. Planifică viitorul afacerii tale și începe cu pași mici, chiar din fața propriului calculator. Începe cu o analiză online care nu te va pune pe drumuri. Cu Credius, obținerea unui credit nu este atât de complicată precum sunt procedurile la o instituție bancară.

Misiunea unui credit IMM online este a aceea de a deveni sursa ta principală de finanțare. Mai ales când aplici atât de simplu în câtiva pași. Completezi online formularul, și vei primi automat formularul de cerere și documentele în vederea preaprobării.

Acum vei avea posibilitatea de a susține activitatea existentă, de a extinde afacerea sau de a acoperi nevoile de finanțare ale unei activități sezoniere. Totul cu un credit IMM online!

Ce îți oferă un credit IMM?

Flexibilitate pentru că alegem împreună un plan de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioada mai lunga, până la 48 de luni.

Rapiditate pentru că aplici acum și primești răspuns în doar 6 ore și banii îți intră în cont în maxim 24 de ore.

Finanțare generoasă cu care să-ți acoperi nevoile rapid. Creditul IMM poate ajunge chiar și la sume de 450.000 de lei!

Returnare în 48 de luni. Noi nu te presăm, astfel că un credit IMM se poate returna pe o perioadă de până la 48 luni, în funcție de nevoile și de posibilitățile tale.

Rate fixe. Beneficiezi de rate fixe pe toată durata creditului, astfel încât planurile tale să decurgă așa cum ți-ai propus.

Știm ca nu e usor sa incepi o afacere, dar poti primi usor tot sprijinul pentru a o creste!