Credit IMM rapid – raspunsul de care are nevoie afacerea ta!

Ai găsit o idee de afacere în care crezi, însă te-ai împotmolit în găsirea fondurilor necesare pentru demararea acesteia? După câteva drumuri la bancă, care s-au concretizat doar cu promisiuni sau refuzuri, noi venim cu vestea cea bună și anume faptul că acum te poți bucura de un sistem modern de a aplica pentru împrumutul dorit. Care sunt modalitățile de finanțare pe care le ai la început de drum pentru afacerea ta? Credite IMM, pentru un inceput de drum încurajator, sunt bine pliate pe nevoile și posibilitățile unui proaspăt antreprenor.

Gestionează-ți banii într-un mod eficient și sigur – cu un credit IMM rapid!

Pentru că știm că la început de drum nu este ușor, un credit IMM rapid pentru firmă reprezintă cea mai potrivită formă de finanțare. Împrumutul este flexibil și îți asigură creșterea mai rapidă a afacerii, alimentarea stocurilor pentru o perioadă mai aglomerată sau acoperirea unor datorii.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un credit pentru afaceri reprezintă un punct de sprijin pentru business-ul tău. 

În funcție de nevoile fiecărei afaceri în parte, avantajul creditelor pentru IMM este numărul nelimitat de destinații pe care îl poate avea suma de bani împrumutată. De exemplu, creditul imm rapid poate fi folosit pentru refacerea stocurilor de marfă, pentru a plăti furnizorii, salariile sau pentru a acoperi diverse taxe datorate statului. O altă destinație a banilor poate fi achiziționarea de autovehicule, utilaje sau pentru amenajarea punctului de lucru în sine.

Orice tip de afacere legală, întreprindere mică și mijlocie poate solicita un credit pentru IMM. Fie că activează în domeniul agriculturii, comerțului sau chiar contabilitate, IT, transport, turism sau HoReCa, poate, de asemenea, solicita un credit pentru afaceri.

Ce îți oferă un credit IMM de la Credius?

Oferta de credite IMM de la Credius poate fi solutia de care ai nevoie în astfel de situații pentru că îți oferim:

  • Flexibilitate – alegem împreună un plan de rambursare care ți se potrivește, adaptat specificului activității tale, pe o perioada mai lunga, până la 48 de luni.
  • Rapiditate – pentru că doar la Credius aplici online pentru un credit pe firmă, primești raspuns în doar 6 ore si banii îți intră în cont în maxim 24 de ore!
  • Finanțare generoasă cu care să-ți acoperi nevoile rapid. Ai posibilitatea de a obține o finanțare de până la 450000 de lei
  • Returnare în 48 de luni – un credit IMM rapid se poate returna pe o perioadă de până la 48 luni, în funcție de nevoile și de posibilitățile tale.

Dacă ideea ta de business sau planurile tale de dezvoltare au nevoie de finanțare, poți căuta cea mai bună soluție de creditare care să răspundă nevoilor tale financiare.

Indiferent de destinatia banilor, fie că ai planificată investiția într-un sediu nou, fie că vrei să achiziționezi echipamente de producție, un credit IMM este una dintre cele mai eficiente metode prin care îți poți finanța afacerea și poți asigura creșterea rapidă a acesteia.