Bani repede și sigur, cu ajutorul unui împrumut rapid cu buletinul

Oricine dorește să aplice pentru un credit vrea proceduri cât mai simple, care să nu necesite drumuri la biroul diverselor instituții de finanțare. O parte dintre acestea, în special IFN-urile, au reușit să simplifice procedurile, iar astăzi se poate aplica direct de acasă pentru un credite online doar cu buletinul.

Acest tip de procedură scurtează foarte mult perioada de evaluare și aprobare a solicitărilor de credit, de la câteva zile la câteva ore, iar procesul de aplicare online se face în condiții de maximă securitate a prelucrării informațiilor despre solicitanți.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

În cazul Credius, la ofertele de credite online doar cu buletinul, procedurile pot dura doar o oră de la momentul în care aplici până când primești aprobarea pentru suma solicitată.

Important este să îndeplinești condițiile minime de aplicare și să nu fie nevoie de lămuriri sau documente suplimentare.

Ce condiții trebuie îndeplinite?

Dacă ai cel puțin 18 ani împliniți la momentul trimiterii solicitării de creditare, ești cetățean român, cu domiciliul în România și ai cel puțin o lună vechime la locul de muncă, ești eligibil pentru a aplica la un credit avantajos, online, la Credius.
Îl poți solicita rapid, de pe telefon sau calculator, de acasă sau de la birou, completând pentru început o cerere de creditare și trimițând o copie după actul de identitate.

Parcurgând doar câțiva pași, vei avea acces la finanțări avantajoase, oriunde te-ai afla, în condiții de securitate a datelor furnizate și fără să fie nevoie să interacționezi direct cu alți oameni, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19.
Nu ezita să aplici la Credius pentru un împrumut online doar cu buletinul ori de câte ori ai o dificultate de ordin financiar și vrei să o rezolvi rapid. În 24 de ore vei putea să-ți ridici banii de la ghișeul unei bănci partenere sau îți vor fi virați direct în cont.