Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ratele la control! Simulator de credit online!

Rate, rate, rate! Te cam sperie cuvantul acesta, nu? De câte ori ai vrut să aplici pentru un credit și te-au speriat ratele lunare pe care trebuia să le plătești? Ei bine, Credius te scapă de frica ratei lunare. Cum? Prin calculatorul de credit! Este cea mai simplă metodă de a avea un control sigur al finanțelor tale!

Te-ai decis că ai nevoie de un credit dar nu știi dacă vei putea plăti lunar ratele prea mari? La Credius completezi cererea online și ai toate detaliile despre creditul accesat, perioada contractuală, cât și un calcul estimativ al ratelor de credit.

Fii la curent cu ratele tale!

Ce-ti aduce mai multă siguranță când accesezi un împrumut decât controlul finanțelor tale? Deja te gândesti ca vei avea probleme sau întâmpini deja dificultăti la plata ratelor? Nu și cu un calculator de credite.

Credite rapide online, credite de nevoi personale, credite Diaspora, obtine acum creditul de care ai nevoie! Credius iti ofera cea mai sigura cale catre un credit rapid, in lei, cu sume începând de la 1000 până la 40000!

Dacă știi de câți bani ai nevoie, foloseste calculatorul de credit și află rata lunara!

Pași simpli pentru împrumutul de care ai nevoie!

Îți dorești să fii informat despre suma lunară datorată, cât și totalul de plată la sfârșitul perioadei creditului?  Acest calculator de credite îți permite să simulezi diverse situații de împrumut, iar tu ai posibilitatea de a-ți forma o primă idee vis-a-vis de rata pe care ar urma să o plătesti, rata maximă care ţi-ar fi permisă precum și alte opțiuni.

Știi care sunt pașii pe care trebuie să-I urmezi pentru a-ți calcula ratele creditului? Nu trebuie să faci drumuri în plus sau să stai la cozi. Poți vedea calculul ratelor de credit direct în site. Introduci suma, alegi perioada pe care vrei să faci împrumutul, iar noi îți spunem pe loc cât te costă!

E mai simplu acum să aplici pentru următorul tău credit datorită calculatorului de credit!