Iar ai aplicat pentru un credit rapid? Învață cum să economisești bani.

Ai rămas iar fără bani și ziua de salariu e departe? Chiar dacă ți se par mărunte, cheltuielile de zi cu zi se adună și, când te aștepți mai puțin, constați că ai cardul gol. Știm că nu e o sitație prea plăcută, mai ales dacă încă ai plăți restante. De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi practice despre cum să economisești bani și să nu mai fi nevoit să faci împrumuturi în fiecare lună.

Așteaptă reducerile

Dacă ai văzut câteva produse care îți plac dar nu prea te încadrezi în buget, mai așteaptă puțin. De ce să plătești prețul întreg dacă poți cumpăra la jumătate? De obicei, cele mai mari promoții au loc la final de sezon. Așa că nu te grăbi dacă vrei să economisești bani pe termen lung.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Controlează-ți Impulsurile

Tocmai ai luat salariu și magazinul tău preferat de haine în drum. Ai ieșit la terasă doar pentru un suc, dar cele mai delicioase sortimente de înghețată îți fac cu ochiul. Te simți obosit după sală și ar fi mult mai simplu să iei taxiul până acasă. Oricare ar fi tentația, ești capabil să o învingi. Ține-ți latura irațională sub control și decide ce e mai bine pentru buzunarul tău. Nu înseamnă că din când în când nu ar trebui să te bucuri de viață și să îți faci poftele, însă nu exagera și stabilește-ți prioritățile.

Pune Bani Deoparte

Se spune că din boabele mici se face grămada mare. Încearcă să pui în fiecare lună deoparte câte puțin și vei vedea că îți va fi de folos în zilele negre. Pentru a te asigura că nu intri în banii de economii, cel mai eficient este să îți creezi un cont bancar separat în care să depui bani în fiecare lună.

Stabilește-ți Limita de Buget

O metodă eficientă pentru a economisi bani este să îți stabilești o limită de buget săptămânală sau zilnică. În felul acesta, nu vei mai risipi banii fără să îți dai seama. Un fișier excel în care să incluzi cele mai importante cheltuieli este suficient și te va ajuta să îți dai seama pe ce cheltui cele mai mari sume de bani și la ce ai putea să renunți.

Dacă totuși te afli într-o sitație dificilă și ești nevoit să faci un împrumut rapid, cel mai bine ar fi să apelezi la un credit mic pe termen scurt. O sumă mare îți va da iluzia că poți cheltui în voie, ca să constați apoi că nu îți permiți să înapoiezi împrumutul. În plus, comisionul crește automat la un împrumut mare. Cu creditul mic pe termen scurt, îți rezolvi problema fără bătaie de cap și știi exact care îți este limita.

Un credit IFN online este mult mai ușor de obținut decat unul bancar, fiind accesibil în numai 60 de minute prin Credius.

Credius are grijă de pușculița ta. Chiar dacă nu reușești să urmezi sfaturile despre economisire, Credius rămâne aici pentru tine și îți oferă împrumutul de care ai nevoie.