Sfaturi Pentru Cumpărături Online În Siguranță

Știm cu toții că cel mai important beneficiu al shopping-ului online e viteza. Decât să așteptăm la cozi în mall sau în supermarket, preferăm să facem cumpărăturile fără să ne ridicăm de pe canapea. Totuși, nu întotdeauna totul se termină cu bine. Cazurile în care cumpărăturile online au dus la experiențe neplăcute nu sunt puține. Ca să te ferim de astfel de situații, ți-am pregătit câteva sfaturi pe care să le verifici înainte de a plasa comanda ta online.

Alege Site-uri Cunoscute

Dacă ai decis să îți faci cumpărăturile online, cea mai sigură alegere este un magazin online de renume. Mai ales dacă este vorba despre produse de valoare mare, precum electronice, electrocasnice, bijuterii sau mobilă. În ziua de azi, nu e dificil să construiești un site peste noapte. Așa că dacă ai găsit un produs care îți place la un comerciant despre care nu ai auzit niciodată și nu ai cumpărat înainte, începe cu un research. Există forumuri de evaluare a serviciilor unde poți să citești părerile altor clienți. Nu cumpăra nimic decât după ce te-ai asigurat că afacerea respectivă funcționează legal. Altfel, s-ar putea să plătești fără a primi ceva înapoi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ai Grijă Ce Date Furnizezi

Atunci când faci plata cu cardul, trebuie să fii atent la ce informații furnizezi. Este normal să oferi date precum adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, dar dacă ți se cer informații prea personale, renunță. Ai grijă în special la detaliile de cont. Dacă ți se cere codul PIN, refuză tranzacția. Pentru efectuarea plății, se va cere mereu codul CCV de pe spatele cardului. În orice caz, o companie serioasă va face preluarea datelor prin protocol securizat (url-ul trebuie să fie de tip https://).

Citiți Review-urile Produselor

Unul dintre riscurile cumpărăturilor online este că imaginile nu reflectă întotdeauna realitatea. Dacă site-ul de pe care vrei să cumperi nu este foarte cunoscut, șansele de a fi dezamagit sunt mari. Pentru a te asigura că vei primi ceea ce te aștepți, vezi care sunt părerile celor care au cumpărat înaintea ta. Eventual, caută alte poze cu produsul în afara celor prezentate pe site.

Cumpără Prin Credit Online

Știai că poți să faci cumpărături online și cu credit? Practic, dacă ai rămas fără bani pe card, ai scăpat de riscul de a-i pierde și primești și cumpărăturile acasă. Asta pentru că prin Online-Online, noua tehnologie Credius, poți să faci cumpărături din peste 250 de magazine de încredere și să achiți bunurile cu credit. Finanțarea se acordă 100% online, minimizând esențial eforturile shopping-ului online. Pregătește-ți lista de cumpărături, findcă noi îți oferim cel mai avantajos credit de nevoi personale.

Credius e alături de tine și îți urează cumpărături cât mai plăcute!