Fiți Gazdă Bună De Sărbători. Alegeți Creditul Pentru Pensionari

Atunci când sunteți bunic sau pur și simplu părinte aflat la pensie, cea mai mare bucurie o aveți în zilele de sărbătoare. Această perioadă magică e un prilej ideal de a întâlni rudele pe care nu le-ați văzut de multă vreme, de a vă surprinde copiii și nepoții cu daruri și bunătăți și de a petrece timp prețios în familie. Știm că bucuria sărbătorilor se află în sufletele noastre, însă lipsa bugetului pune de multe ori o bariră în calea planurilor pe care le-am gândit. De aceea vă venim în ajutor cu o soluție de creditare specială pentru persoanele în vârstă. Am gândit soluția ideală – un credit pentru pensionari cu pensii mici, pe care îl poți obține prin Credius în numai o oră!

Daruri pentru copii și nepoți

În perioada Paștelui, toți copiii așteaptă cu nerăbdare sosirea Iepurașului care să-i încânte cu daruri magice. Cel mai îngrijorător moment pentru părinți și bunici e acela când iepurașul rămâne fără buget. Nu e motiv de panică. Credius este alături de voi, vă finanțează de Paște și vă ajută cu câteva idei de cadouri. Nepoții se vor entuziasma cu siguranță dacă veți alege câteva jucării potrivite și multe dulciuri pentru ei. Pentru fiii dumneavoastră, aveți multe opțiuni din care să alegi, de la decorațiuni interioare, electronice și electrocasnice sau articole vestimentare. Gestul este mai presus de orice, așa că te poți încadra într-un buget minim.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

O Masă Perfectă de Paște

Organizarea unei mese mari și îmbelșugate, cu feluri diverse de mâncare se numără printre obiceiurile noastre de sărbători. Atunci când sunteți gazdă pentru cei dragi, vreți ca totul să fie perfect și să nu lipsească nimic. Știm că pensia nu este suficient de mare pentru a acoperi porțiile tuturor invitațiilor, așa că vă prezentăm beneficiile creditului pentru pensionari. Creat special pentru persoanele în vârstă, acesta vă permite să împrumutați o sumă între 600 și 3000 de lei, pe o perioadă între 6 și 60 de luni. Nu aveți nevoie decât de buletin și de talonul de pensie.

Pregătește-te pentru sărbători cât mai fericite, fără bătaie de cap. Alege împrumutul pentru pensionari fără să îți faci griji în privința anilor. Credius vă respectă și vă urează un Paște călduros!