Intră în concurs cu creditul pentru pensionari

Atunci când îți dorești mai mult, vârsta nu reprezintă un criteriu. Poate că vrei să investești în tine, în casa ta, sau vrei să le oferi un cadou celor mici. Toate acestea sunt posibile cu creditul pentru pensionari de la Credius.

Cum poți contracta un astfel de împrumut? Ei bine, află că ai nevoie doar de buletin și de ultimul talon de pensie. Colegii noștri se mișcă repede și te vor suna în cel mult 60 de minute pentru a discuta cu privire la contractul de credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 Investești în sănătate

Pentru bătrâneți liniștite, trebuie să pui preț pe sănătatea ta. Se spune că este mai bine să prevenim decât să tratam, așa că investigațiile făcute din timp te pot feri de afecțiuni serioase ce pot apărea în viitor și îți pot îmbunătăți categoric calitatea vieții. Dacă acestea sunt prea costisitoare, un credit rapid te poate ajuta să le acoperi cu succes. De asemenea, tratamentele pot solicita și ele sume importante, așa că un împrumut este bine-venit la nevoie.

 Îți renovezi casa

Vine o vreme în care nu ne mai putem lupta cu greutățile și nu ne putem descurca singuri atunci când trebuie să renovăm. De aceea, e cazul să apelăm la profesioniști care să facă toată treaba pentru noi. Astfel de servicii înseamnă sume mari de bani și, de aceea, Credius îți pune la dispoziție credite flexibile pentru nevoile tale. Poți opta pentru sume de până la 30000 de lei, totul cu buletinul și cu talonul de pensie.

 Faci un cadou pentru cei dragi

Cei dragi, în special cei mici, își doresc întotdeauna cele mai noi telefoane și calculatoare. Câteodată ți-ai dori să le oferi chiar tu darurile despre care știi că i-ar face cei mai fericiți din lume, dar bugetul nu îți permite să plătești banii jos pentru un astfel de dispozitiv. Astfel, poți apela la un credit pentru pensionari fără limită de vârstă, iar nepoțelul va fi impresionat cu siguranță.

 Nu uita de concursul special pentru pensionari

Fă un credit pe ➡️ www.credius.ro/cerere-credit și intri automat în concursul nostru special. Poți câștiga o pensie dublată, o pensie pe 1 an sau o pensie pe viată. Mai multe detalii despre regulament găsești pe ➡️ www.credius.ro/informații-utile.