Credius îți oferă credite instant de Black Friday

Credius aprobă instant creditul pentru bunuri destinat perioadei reducerilor din această lună. Pentru ca tu să te bucuri de tot ce ți-ai dorit să cumperi, suntem pregătiți să-ți oferim suma de care ai nevoie în campania ta de cumpărături.

Faptul că nu ai reușit până acum să pui bani deoparte pentru această ocazie nu trebuie să îți stea în cale în cea mai favorabilă perioadă din an, și anume Black Friday. Pe lângă asta, cu toții știm că se apropie sărbătorile, începând cu Moș Nicolae, continuând cu Crăciunul și apoi cu Revelionul. Acestea sunt ocazii speciale în care ne împrospătăm garderoba, în care ne cumpărăm electrocasnicele dorite sau le facem daruri celor dragi nouă.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 Credit de vineri pană duminică

În fiecare săptămână, de vineri pană duminică, creditul pentru bunuri este aprobat instant, tocmai pentru ca tu să nu pierzi cele mai bune oferte din perioada Black Friday. Ai nevoie doar de buletin, iar dacă ești pensionar, de ultimul talon de pensie.  Nici nu se putea mai simplu, weekendul se află la dispoziția ta, iar tu ai banii necesari pentru a te bucura de toate ofertele de pe piață.

 Reducere 10% la comenzile evomag

Dacă alegi să plătești comanda evomag prin creditul pentru bunuri de la Credius, atunci suma totală va avea un discount de 10% pe durata întregii luni noiembrie. Astfel, de Black Friday, ești asigurat cu absolut tot ce îți trebuie pentru a profita din plin de reduceri și pentru a te aproviziona cu tot ce îți dorești. Un credit nebancar contractat prin Credius îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie, fără să te mai deplasezi în punctele de lucru din orașul tău.

Nimic nu e imposibil, mai ales cu Credius. Întotdeauna găsim o cale mai bună și ne bazăm pe clienții noștri corecți pentru o colaborare cât mai reușită care să generez mulțumire de ambele părți. Black Friday e în toi! Ce mai aștepți? Fă-ți lista cu produsele dorite și aplică la creditul pentru bunuri de la Credius! Ne găsești pe www.credius.ro.