Creditul pentru redresare este soluția ta salvatoare

Ai trecut printr-o perioadă foarte grea și nu ți-ai putut plăti datoriile pentru alte credite la timp? Probabil că ți s-a spus că, drept consecință, vei figura cu restanțe în biroul de credite. Acest lucru nu îți permite să contractezi un alt credit pe viitor, tocmai din cauza istoricul nefavorabil.

 Noi îți oferim creditul pentru redresare

Creditul pentru redresare este destinat tocmai pentru acest tip de situație în care nimeni nu este dispus sau nu are posibilitatea să îți ofere ajutor, iar despre împrumuturi de la instituții nici nu se poate pune problema. Credius face această excepție și îți înmânează un împrumut care să te ajute să revii la un echilibru financiar.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 Meriți o a doua șansă

Chiar dacă ai un istoric nefavorabil, noi credem în capacitatea ta de a-ți gestiona banii și te ajutăm să treci înapoi pe linia de plutire. Este esențial să stabilești o sumă necesară pentru a-ți acoperi cheltuielile actuale și pentru a reuși, pe viitor, să plătești ratele care vor urma. Doar în acest mod vom putea susține împreună o gestionare optimă a bugetului lunar.

 O ușă deschisă pentru tine

Vine un moment când ai nevoie ca cineva să îți deschidă o nouă ușă. Poate că ai avut probleme pe care nimeni nu le înțelege sau poate că deciziile pe care le-ai luat nu au fost cele mai bune. Asta nu înseamnă că nu ai potențialul necesar pentru a te pune din nou pe picioare.

Cum obții creditul?

Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea de credit, iar colegii noștri îți vor analiza situația și te vor contacta în 60 de minute. Este șansa ta să treci peste toate greutățile și să optezi pentru un nou început. În funcție de suma și de timpul de plată pe care le alegi, îți vei putea calcula banii în așa fel încât să poți plăti rate convenabile care să îți permită un trai cât mai bun cu putință.

Un viitor mai bun

Credem într-un viitor mai bun pentru tine și pentru cei dragi ție și îți venim în ajutor la nevoie, atunci când nimeni altcineva nu are soluții pentru situația ta. Cu un plan bine structurat și cu susținerea noastră, orice problemă materială poate fi depășită. Tocmai de aceea, am conceput acest tip de împrumut.

Aplică pentru creditul de redresare de la Credius și pornește pe un nou drum.