Cum să-ți recapeți stabilitatea financiară

Deși încercăm să ne menținem echilibrul din punct de vedere financiar, câteodată intervin situații care ne dau cu totul peste cap planurile, chiar atunci când ne așteptăm mai puțin. În astfel de situații, prea puțini sunt aceia care se oferă sau care au posibilitatea să ne ajute.

De aceea, ne-am informat cu privire la câteva soluții eficiente prin care ne putem recăpăta stabilitatea financiară în timp.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Elimină datoriile

Pentru a putea începe o nouă etapă, este necesar să scapi de datoriile care se tot adună în fiecare lună. Este posibil să fii nevoit să faci anumite sacrificii, dar, în timp, vei vedea că totul a meritat.

Oferim si credite rapide pentru rau platnici astfel incat acestia sa isi regleze situatia financiara.

Datoriile nu fac decât să aducă după ele penalități și să formeze sume mari care devin din ce în ce mai greu de plătit. Dacă nu găsești nicio soluție pentru a le achita, fă un credit rapid la Credius.

Pune bani deoparte

Este ideal să ai o sumă de bani care să îți fie de folos atunci când apar situații neprevăzute. În acest fel, vei putea gestiona mai ușor crizele și vei avea liniștea zilei de mâine. Nu trebuie să pui bani mulți o singură data, ci este bine să cotizezi lunar cu o parte din venituri, astfel încât să nu simți foarte mult investiția și să îți permiți un trăi decent.

Daca esti deja in biroul de credit, poti opta pentru unul din pachetele de credite IFN pentru rau platnici pe care le oferim, ca sa iti restabilesti echilibrul financiar.

Fă un credit pe termen lung

Dacă situația nu îți permite să îți achiți datoriile sau să pui bani deoparte, atunci răspunsul este un credit mare pe termen lung. Acesta îți va oferi o sumă mare pe care o vei putea plăti într-un timp mai îndelungat, cu rate convenabile pentru orice buzunar. Viața ta se va echilibra și vei beneficia de timpul și de banii necesari pentru a intra pe o rută mai bună.

Atunci când cauți cel mai bun credit de nevoi personale, este important să ții cont de dobânda, perioada de rambursare, tipul ratei (daca este fixă sau variabilă) și comisioanele de rambursare. Credius nu percepe comisioane de rambursare anticipată, așa că poți economisi bani dacă alegi un credit de la noi.

Apelează la creditul pentru redresare

Dacă nu poți face un credit din cauza faptului că figurezi ca rău-platnic la biroul de credite, atunci Credius îți oferă variantă salvatoare. Te vei putea bucura de un împrumut convenabil pentru acele momente în care toate ușile ți se închid și o vei putea lua de la capăt către un viitor mai bun.

Aplică acum la Creditul Pentru Redresare și optează pentru a doua șansă! Completează cererea de împrumut, iar colegii noștri te vor contacta în 60 de minute. Totul rapid și fără bătăi de cap.