Cum să obții o mărire de salariu

Îți dorești să obții o mărire de salariu și nu știi cum să îți abordezi șeful? Muncești din greu pentru ca lucrurile să meargă bine în companie, dar nu ai beneficiat de nicio răsplată până acum? Atunci înseamnă că este timpul să iei atitudine, dar, în același timp, trebuie să îți stabilești o strategie eficientă pentru ca lucrurile să meargă așa cum ai plănuit.

Iată de ce anume trebuie să ții cont:

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Evaluează-ți performanțele

Înainte de a porni la o discuție, este indicat să faci o evaluare amănunțită asupra lucrurilor bune pe care le aduci în companie. Dacă vrei ca ceilalți să fie conștienți de contribuțiile tale, trebuie ca tu să fii primul care le aduce în analiză pentru a putea oferi date concrete în momentul în care inițiezi o astfel de cerere. Arată încredere în ceea ce spui și convinge-ți șeful că mărirea va merita și că te va face și mai productiv de acum înainte.

Găsește un moment bun

Decizia managerului tău ține foarte mult de momentul în care alegi să inițiezi discuția. Asigură-te că nu e prins cu încă alte zeci de probleme în acea zi, pentru că, în caz contrar, te-ai putea lovi de o decizie luată pe moment, din pricina presiunii pe care acesta o resimte. Optează pentru o zi mai ușoară, când știi că majoritatea problemelor din firmă s-au rezolvat deja și vei avea șansa unui dialog reușit.

Fii rezonabil

Este adevărat că, de multe ori, se recomandă să ceri o sumă mai mare, tocmai pentru a avea de unde să scazi în cazul în care acesta nu ar fi de acord cu propunerea pe care ai făcut-o. Totuși, o cererea prea mare ar putea face o impresie mai puțin plăcută. Cel mai bine este să te documentezi în acest sens.

Dacă în compania la care lucrezi se acordă măriri la un anumit interval de timp și într-un anumit procent, atunci poți folosi acest aspect pe post de fundație. Dacă nu ai nicio idee concretă despre cum stau lucrurile, atunci ia în calcul nivelul la care se află respectiva companie, zona în care lucrezi și, bineînțeles, competențele tale și cum au evoluat acestea în ultima vreme.

În caz că te lovești de un refuz, tratează situația cu calm și nu-ți lăsa moralul să se prăbușească. Întreabă ce trebuie să faci pentru a primi o mărire pe viitor și acționează ca atare. Până la o eventuală mărire, poți apela la un credit rapid doar cu buletinul de la Credius. Aplică direct online pentru un credit pe termen scurt și priumești banii in 60 de minute!

Avem credite pentru toată lumea, de la mic la mare, în funcție de nevoile fiecăruia. Intră pe www.credius.ro și alege un împrumut online potrivit pentru tine. Completează cererea, iar noi te vom contacta într-o oră.