Să începem facultatea cu dreptul – Gestionarea cheltuielilor din anul universitar

Luna aceasta, o mulțime de tineri pornesc pe un nou drum în viață. Anul universitar tocmai a început, iar emoțiile sunt mari de ambele părți, atât la părinți, cât și la studenți. Cea mai mare problemă este cea a banilor și ne lovește atât de repede încât abia ce apucăm să ne bucurăm de peripețiile vieții de student, de colegi noi și de toate lucrurile pe care le avem de învățat.

Cazarea

Fie că vorbim despre cazarea la cămin sau despre plata chiriei, a întreținerii și a utilităților, costurile ne pot lua prin surprindere, mai ales dacă nu avem un buget solid deja pregătit. Pentru a putea stabili un echilibru financiar, poți apela la un împrumut rapid care să îți ofere suma de care ai nevoie și, ulterior, să returnezi banii treptat. Acest lucru te va ajuta să îți respecți îndatoririle față de furnizorii de servicii și să beneficiezi de liniștea necesară pentru un an cât mai prosper.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Taxa de studii

Taxele de studii pot varia de la facultate la facultate, dar, chiar și așa, vorbim despre sume pe care nu le putem acoperi cu ușurință. Deși acestea se plătesc în tranșe, dispunerea lor nu este întotdeauna suficient de echilibrată. În primul semestru putem avea sume mai mici, iar în al doilea să trebuiască să plătim totul într-un timp foarte scurt. Pentru astfel de situații, există creditul mic pe termen scurt de la Credius. Completezi cererea doar cu buletinul, iar colegii noștri te sună în 60 de minute.

Evenimente

Un nou an școlar este asociat cu o mulțime de evenimente menite să consolideze relațiile dintre studenți. Începând de la balul de absolvire, până la întâlnirile bobocilor și multe altele, toate acestea necesită bani. De asemenea, studentul poate avea nevoie de îmbrăcăminte specifică sau de anumite tipuri de echipamente.

Instrumente de studiu

În fiecare semestru, studenții au nevoie de cărți noi care le vor fi de folos în studiul pentru examene și pentru proiectele care li se atribuie. Aceste cărți nu sunt gratuite, ci trebuie cumpărate. Chiar dacă se recurge la serviciile bibliotecilor, în foarte multe cazuri, acestea percep taxe lunare. La anumite seminarii, profesorii pot solicita ca studenții să își achiziționeze anumite materiale care le vor servi în desfășurarea optimă a orelor de studiu.

Pentru ca tu să înveți liniștit, Credius îți oferă împrumutul de care ai nevoie. Aplică AICI pentru un credit mic pe termen scurt sau pentru un credit mare pe termen lung, iar noi te vom suna în 60 de minute. Ai nevoie doar de buletin.