Ce inseamna IFN? – Pe intelesul tuturor

Atunci cand ai neaparat nevoie de un imprumut, primul pas este sa alegi intre credit IFN sau credit bancar. Dar inainte de a face alegerea propriu-zisa, afla mai intai ce este o institutie financiara nebancara.

Ca oricare banca, institutia financiara nebancara isi desfasoara activitatea in conditii legale, infiintarea, dar si functionarea unei asemenea institutii fiind reglementate de lege. Un credit IFN are la baza principii asemanatoare unuia clasic, singura diferenta fiind suma pe care o poti imprumuta. Din acest motiv, tot mai multe persoane iau in calcul aceasta varianta de imprumut, mult mai rapida si mai facila decat creditele bancare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Apeland la un credit IFN poti avea acces rapid la o suma de bani, pentru a-ti rezolva situatiile financiare urgente. Este o forma de creditare accesibila, la indemana pentru situatiile de criza, pentru cheltuielile de nevoi personale, pentru o vacanta sau poate renovarea locuintei. Un credit online rapid pe card iti poate asigura usor capitalul de care ai nevoie.

Credite IFN – de ce sa le alegi si cum le obtii?

Pentru ca poate fi singurul tau ajutor in momentul in care ai nevoie de o suma mica de bani pentru a-ti acoperi anumite cheltuieli. Daca aplici pentru un credit IFN urgent, obtii imprumutul mai rapid spre deosebire de procesul lung prin care trebuie sa treci daca apelezi la un credit de nevoi personale de la banca.

Scopul creditelor IFN este de a simplifica procesul de imprumut, pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie urgenta de o suma de bani. Aceasta solutie este la indemana oricui, constituind un ajutor binevenit pentru cei care au o urgenta din punct de vedere financiar si solicita un imprumut rapid.

Un avantaj major al acestor tipuri de credite, este ca solicitarea acestora se poate face in totalitate online! Prin cateva etape simple si usor de urmarit de catre orice utilizator, poti accesa un credit de nevoi personale, pe termen scurt sau lung, pentru bunuri etc.

Afla tot despre rambursarea ratelor!

Ce-ti aduce mai multa siguranta cand accesezi un imprumut decat controlul finantelor tale? La Credius completezi cererea online si ai toate detaliile despre creditul accesat, perioada contractuala, cat si un calcul estimativ al ratelor de credit. Simulatorul online de rate lunare este un real ajutor cand nu ai timp de consultare a tuturor ofertelor bancare si nebancare. Daca doresti sa aplici pentru un  credit IFN  la Credius este usor.

Facem mereu lucrurile mai usoare pentru tine! Asadar, uita de drumuri lungi cu multe hartii dupa tine! Tot ceea ce-ti trebuie este buletinul, deoarece poti aplica direct online, din fata laptopului si obtii banii direct in cont. Dar cum poti rambursa ratele in cazul unui credit IFN? De exemplu, la Credius, ai mai multe variante dintre care poti alege. Fie prin depunere de numerar la una din bancile partenere, prin transfer banca de oriunde iti este tie convenabil sau direct la punctele de incasare Qiwi, urmand instructiunile terminalului.

Cea mai noua metoda de a achita ratele unui credit rapid de la Credius este folosind serviciul ZebraPay si una dintre statiile de SelfPay! Este usor sa iti indeplinesti visele, atunci cand ai acces la resursele necesare si Credius este partenerul tau de incredere. Alege sa nu mai astepti, sa nu mai stai la cozi, sa nu mai prezinti dosare si sa semnezi acte peste acte, ca apoi sa astepti sa iti fie aprobat un credit! Uita de toate acestea cu Credius! Aplici online si ai banii in contul tau in doar cateva minute!

Citeste si despre: credit auto vs leasing, credit fara loc de munca.