Ce variante de credite exista pentru renovarea locuintei in 2019? [Alege intelept]

Cum sa te simti din nou ca “acasa” in locuinta ta cea veche? Simplu, prin renovarea acesteia. Planul de a schimba ceva in locuinta ta, suna foarte promitator, pentru ca transformarile ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atat estetic, cat si functional. Insa, ce faci cand pretul renovarii unui apartament poate da batai de cap si multe calcule puse pe hartie, depasesc bugetul tau.

Fie ca planifici sa reamenajezi camera de zi sau doresti sa modernizezi casa ori apartamentul, optiunile cele mai avantajoase de finantare pentru modernizarea imobilelor raman creditele pentru bunuri.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Care sunt variantele de credit pentru renovarea locuintei?

Renovarea unui apartament implică timp si resurse financiare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie tratata cu responsabilitate. Ești pregătit? Sfatul nostru este ca inainte de a incepe renovarile propriu-zise, sa te interesezi ce costuri presupun modificarile si imbunatatirile la care tu te-ai gandit.

Daca crezi ca iti ajung banii pentru planul tau, atunci treci la treaba! Insa daca raspunsul tau la aceasta intrebare este nu, atunci una dintre solutii este sa cauti variante de credit pentru renovarea locuintei!

Fie ca te gandesti la extinderea, renovarea sau amenajarea locuintei, ai la dispoziţie fie creditele ipotecare destinate acestor cheltuieli, creditele de nevoi personale, sau creditele pentru bunuri. Indiferent de tipul de credit, poti aplica la fel de repede pentru oricare, iar avantajul cel mai mare este ca banca nu trebuie înştiinţată asupra destinaţiei banilor.

Conditiile de acordare ale creditului, precum perioada si suma maxima, documentele solicitate, nivelul acceptat al veniturilor sau durata in care se aproba creditul le gasesti rapid pe site-ul nostru.

Vrei sa renovezi cu stil? Un singur credit pentru toata casa!

Pentru ca daca aplici la Credius ai planurile de renovare a apartamentului gata rezolvate! E simplu, rapid si online si poți accesa un credit doar cu buletinul.  Așa că, dacă ai visat la un credit fără prea multe documente, direct din fața calculatorului ai ajuns în locul potrivit. La Credius, ai planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, rate mici și fixe, transparență totală și posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24. Mai mult, dacă rambursezi anticipat un împrumut online luat prin Credius, te recompensăm cu bonificații financiare, în loc să percepem comisioane!