Cum să obții rapid un credit de vacanță?

Pentru ca nu toata lumea iși poate permite o vacanta asa cum vad pe Internet si nu reușesc sa strângă suma de bani necesara unei relaxări cum se cuvine, măcar o data pe an, exista undeva un mic ajutor cu care va puteți permite sa mergeți in locul mult visat, vara aceasta!

Daca unele persoane iși planifica extrem de atent concediul din vara având un buget economisit din timp, de la achiziționarea biletului de avion cu câteva luni înainte până la stabilirea în detaliu a obiectivelor care vor fi atinse pe parcursul excursieialte persoane aleg să lase pregătirea concediului pe ultima sută de metri, din varii motive. Iar în aceste cazuri, un credit online rapid pe card ne poate ajuta să ne bucurăm la maxim de concediu! 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Gata de plecare?

Cum nu ai vrea să treacă vara pe lângă tine fără să profiți de concediu sau vacanță, creditul pentru vacanță este soluția salvatoare! Poți obține ușor pana la 50.200 de lei pe care îi poți returna în ritmul tau, selectând sistemul de rate dorit: fix sau descrescător. Găsirea finanțării potrivite pentru vacanță, este pasul perfect pentru călătoria mult dorită. Împrumutul pentru vacanță funcționează la fel ca un credit de nevoi personale: aplici pentru suma dorită, online sau direct la un punct de lucru disponibil în mai multe orașe din țară, primești banii pentru vacanță în contul tău bancar, și îi folosești oricum dorești, pentru zboruri și hoteluri, de exemplu. Apoi, vei înapoi suma de bani în rate care includ dobânzile pe o perioada de timp, în general de la câteva luni până la câțiva ani, în funcție de suma.

Vacanța ta poate fi una foarte accesibilă, dar trebuie totuși să rămâi pe linia de plutire. Un credit vacanță te poate ajuta să depășești dificultățile financiare și să te concentrezi pe lucrurile pe care le mai ai de făcut pentru vacanta mult visată. Nu uita însă că împrumuturile prea mari ar putea face mai dificilă înapoierea sumei de bani solicitată.

Înainte să aplici pentru un credit vacanță, poți consulta aplicația Credius pentru simularea creditelor, unde vezi cât vei rambursa, rata lunara, dobânda și perioada pe care poți face creditul.

Cum poate fi vacanța ta mai accesibilă?

Iata câteva sfaturi pentru ca vacanța ta să fie mai accesibilă iar creditul de vacanță să fie mai mic:

  • – încearcă să-ți rezervi vacanța în extra sezon
  • – limitează-te in funcție de buget și alege o destinație accesibilă din punct de vedere al costurilor
  • – profită de early-booking sau de ofertele last minute
  • – stabilește-ți obiectivele tale de vacanță

Nu uita ca de bugetul pe care îl aloci acestei vacanței, depind, laolaltă, transportul, cazarea şi activitățile pe care le vei desfăşura. Un buget bine stabilit, care prevede chiar și lucrurile neprevăzute, te va ajuta mult mai bine să te descurci, fără a cheltui suplimentar.

Nici nu am ajuns la finalul lunii octombrie, că, în jurul tău, auzi doar întrebarea: “Tu unde faci sărbătorile de iarnă?”, o întrebare la care tu nu ai alt răspuns decât tăcerea. Te gândești că vei rămâne acasă și anul acesta, pentru că bugetul nu îți permite să petreci sărbătorile de iarnă nici măcar la munte, darămite în străinătate. Ia un credit online de la Credius și cumpără acum un pachet turistic de sărbători.

Credius, împrumut online doar cu buletinul

Ți se pare că e prea devreme să te gândești deja la sărbătorile de iarnă? Gândește altfel. Acum, ai toate șansele să găsești pachete turistice mai ieftine. Dacă mai aștepți o lună, prețul va fi mult mai mare. Consultă-te cu familia asupra destinației și, apoi, vino la Credius, aplică pentru un împrumut online și achiziționează pachetul turistic la care nici măcar nu ai îndrăznit să visezi până acum.

Ai fi vrut să profiți de această mini-vacanță de la începutul lunii decembrie și să mergi la munte împreună cu prietenii tăi, dar, din păcate, bugetul insuficient te ține pe loc. Încă nu e prea târziu, ia un credit pe termen scurt de la Credius, completează-ți bugetul de concediu și, în mai puțin de 60 de minute, îți poți face bagajele pentru un mini-concediu de vis alături de prietenii tăi.

Credit online pentru o mini-vacanță la munte

E o mini-vacanță pe care o meriți din plin, pentru că ai muncit din greu în ultima vreme. Din păcate, te-a prins într-un moment delicat. Din fericire, poți apela 24/24, inclusiv în weekend, la Credius, care îți poate oferi, în mai puțin de 60 de minute, un credit pe termen scurt și o finanțare de până la 1.800 de lei, rambursabilă în următoarele cinci luni. Astfel, îți completezi rapid bugetul de vacanță.

Și, dacă vrei să accesezi un credit pentru vacanță, tot ce trebuie să faci e să completezi cererea de finanțare de pe site-ul Credius și, în mai puțin de 60 de minute, timp în care îți poți face liniștit bagajele, poți beneficia de un credit online extrem de avantajos. Astfel, cu documente minime, poți obține, la orice oră, finanțare maximă. Rapid, simplu și fără dureri de cap. Cât ai zice Credius.

Credit Mic pentru City Break

Dacă ai un buget restrâns sau preferi vacanțele scurte, cea mai potrivită soluție este un credit mic pe termen scurt. Un împrumut de până la 2.000 de lei acoperă toate cheltuielile de călătorie fără să îți creeze probleme financiare. Cu creditul mic, restitui împrumutul cu ușurință din salariile următoare și stai fără grija banilor. Așa că alege-ți destinația dorită pentru city break, completează online cererea de credit și în mai puțin de o oră poți începe să împachetezi.

Credit Mare pentru o vacanță de neuitat

După atâtea luni de muncă, meriți o vacanță lungă de care să te bucuri din plin. Pentru că vrem să uiți complet de grija banilor, îți oferim creditul mare de care ai nevoie. Nu trebuie să îți faci griji în privința destinației. Cu un credit mare pentru concediu de la Credius împrumuți o sumă între 800 și 50.200 de lei, astfel încât să poți călători oriunde. Aplică simplu și rapid direct de pe site-ul Credius, doar cu buletinul.

Vacanța de vis doar la un click distanță

Fie că alegi un city break sau o vacanță mai lungă, Credius îți oferă banii de care ai nevoie simplu și rapid. Nu e nevoie să te deplasezi la un birou Credius și să pierzi timpul pe drumuri. Completează online cererea de credit, doar cu buletinul, iar noi te vom contacta în mai puțin de o oră.

Credius, credit vacanță și accesibil la orice oră

În plus, un credit pentru concediu îți aduce oferte personalizate, planuri de finanțare multiple, rate mici și fixe și transparență totală, să știi de la bun început cât ai de plătit. Aici, te ajută și calculatorul performant de rate de pe noul site Credius. Astfel, orice finanțare de la Credius se transformă instant într-un credit ieftin și accesibil. Unul pe care îl poți personaliza potrivit nevoilor tale.

Fie că vrei să călătorești în țară sau în străinătate, e timpul să-ți planifici vacanța mult așteptată fiindcă nu mai ai grija bugetului. Mai mult, economisești timp prețios aplicând online și primești banii direct în contul personal.

Dacă erai de mult timp în căutarea celui mai bun credit de nevoi personale, atunci apelează cu încredere la Credius! Fiindca dacă ești bun-platnic, te recompensăm pe masură, în loc să-ți percepem comisioane.

Vacanțele petrecute în familie au fost și vor rămâne o sursă inepuizabilă de amintiri minunate, la care te întorci, din când în când, alături de cei dragi. Fie că o faci răsfoind, cu zâmbetul pe buze, albumele cu fotografii din vacanță, fie că le povestești celorlalți anumite momente de care te-ai bucurat alături de cei dragi, în cele câteva zile în care ați stat departe de stresul cotidian.

Credius –  credit vacanță, soluția problemelor tale

Așa că, dacă, din diverse motive, încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, deși suntem deja la jumătatea lunii iulie, ar trebui să nu mai stai pe gânduri. Dacă banii reprezintă o problemă, ți-am spus deja că noi avem soluția și că, dorindu-ne să facem parte din povestea ta, avem nevoie de mai puțin de 60 de minute pentru a îți transforma visul în realitate.

Din povestea ta, nu trebuie să lipsească nici cei dragi, pentru că ei sunt cei care dau culoare amintirilor tale. Și, când vorbim despre cei dragi ție, nu ne referim doar la copii și partenerul de cuplu. Ci și la părinții tăi, cei care, până mai ieri, au făcut tot posibilul să te trimită în fiecare an în vacanță. Ar face-o și acum, dar poate că a venit timpul ca tu să faci asta.

Rapid, simplu, eficient

În ultima vreme, ați vorbit și v-ați văzut din ce în ce mai rar, lucru pe care tu, fiind atât de ocupat, abia dacă l-ai sesizat. Pe ei, însă, îi macină. Pentru ei, timpul trece altfel acum. Cu încetinitorul. Dar te iubesc prea mult și nu îți reproșează că nu-i mai cauți atât de des. Dar asta nu înseamnă că nu suferă, știind că, fără să îți dai seama, te-ai îndepărtat de ei.

A venit momentul să le arăți că, deși nu i-ai mai căutat așa cum o făceai înainte, nu i-ai uitat și nici nu-i iubești mai puțin. Doar că… Nu, nu mai căuta scuze. Nu există. Ar trebui să îți faci în fiecare zi timp pentru ei, să-i suni sau să-i vizitezi. Pentru că ei nu au căutat niciodată scuze și și-au făcut întotdeauna timp pentru tine.

Credius îți completează bugetul

Fă-le o surpriză și, când îți plănuiești concediul, nu-i lăsa deoparte. Dacă îți faci griji în privința bugetului, gândindu-te că este insuficient, vino la Credius și scapă de griji în mai puțin de 60 de minute. Cu minim de documente, îți poți completa bugetul, astfel încât să-i poți include, fără dureri de cap, și pe cei dragi ție în planurile de vacanță.

Vara se apropie de sfârșit, iar tu ești unul dintre cei care încă nu au plecat din concediu. Iar asta, nu pentru că nu te-ai hotărât asupra destinației, doar visezi la acel loc de luni bune, ci, pur și simplu, pentru că bugetul pe care îl ai la dispoziție nu îți permite. Acum, însă, problemele tale financiare au și rezolvare. Ia un credit pentru concediu de la Credius și mergi liniștit în vacanță, să te relaxezi câteva zile alături de cei dragi și departe de grijile care te macină în fiecare zi.

Completează bugetul cu o finanțare Credius

E un concediu pe care îl meriți din plin și de care ai mare nevoie, după ce ai muncit, din zori și până în seară, aproape un an întreg. Tu nu obosești niciodată? Ești om, nu robot, așa că o pauză ți-ar prinde tare bine. Ai amânat destul planurile tale, acum e momentul să le urmezi, să îți împlinești visul. Bugetul insuficient nu ar trebui să te mai țină pe loc. Completează-l, rapid și simplu, cu o finanțare Credius, care îți oferă, în cel mai scurt timp, cel mai ieftin credit vacanță.

Dacă vrei să îți împlinești visul, nu ezita să ne contactezi. Aici și acum. Ai la dispoziție peste 50 de filiale Credius în toată țara, dar, dacă nu ai cum să ajungi la una din ele, ne poți contacta online, completând, în mai puțin de cinci minute, formularul de pe site-ul Credius. Dacă nu ai timp, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te vom contacta noi. Cum timpul tău este important pentru noi, aici, la Credius, suntem alături de tine 24 de ore din 24. Inclusiv în weekend.

Credius, credit pentru concediu doar cu buletinul

Credius te trimite în concediu doar cu buletinul. Cum așa? Simplu, dacă vrei un credit pentru concediu de la Credius, ai nevoie doar de buletin. Cu documente minime, îți oferim, în cel mult 60 de minute, finanțare maximă. La Credius, ai planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, așa că poți alege liniștit creditul potrivit nevoilor tale. Dacă vrei un credit pentru concediu, îți oferim o sumă cuprinsă între 800 și 50.200 de lei și o perioadă de finanțare între 6 și 60 de luni.

Aplică acum la un imprumut rapid cu buletinul și ia-ți de pe cap grijile bugetului de concediu! Este mai ușor ca oricând să faci rost de bani repede și să-ți pui în aplicare planurile de vacanță.

CItește și despre: credit renovare locuinta, calculator rambursare anticipata.