Renovarea apartamenului e mai simplă cu un credit pentru casă!

Renovarea locuinței este o necesitate, dar una care poate fi anticipată. De aceea, mulți români au de ales între două variante: să economisească vreme de câțiva ani sau să apeleze la creditele bancare.

Ideea de renovare a apartamentului sună foarte atractiv, pentru ca transformarile ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atat estetic, cat si functional, însă prețul renovării unui apartament poate da bătăi de cap și multe calcule puse pe hârtie, care depășesc bugetul inițial.

Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Nu uita că, în cadrul renovării şi modernizării locuinţei, intră de multe ori şi dotarea acesteia cu aparate electrocasnice mai performante cu o eficienţă energetică superioară şi consum mic de energie, care adaugă valoare locuinţei. Astfel, renovarea unui apartament implică timp si resurse financiare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie tratata cu responsabilitate. Ești pregătit?

Obține un împrumut pentru toate nevoile tale!

Și apucă-te de treabă! Pentru că vii la Credius și accesezi un credit de nevoi personale și îți poți renova liniștit livingul, bucătăria și ai bani și de o baie nouă! Caută o echipă profesionistă care să se ocupe de toate camera. Poate ai norocul și îți fac și o reducere. Și în timp ce ei se ocupă de zugrăvit, parchet și schimbarea instalației electrice, tu aruncă un ochi pe Internet de o canapea nouă, o saltea, un birou și poate un cuptor mai performant.

Nu uita în timpul acesta să accesezi și ajutorul tău pentru toate aceste schimbări și să aplici pentru un credit de nevoi personale. O renovare de apartament nu a fost niciodată mai simplă. Vei obține suma dorită doar completând cerere de împrumut din fașa laptopului.

Planurile de renovare rezolvate cu un credit pentru casă

Cu Credius ai planurile de renovare a apartamentului gata rezolvate! Pentru că face ca totul să fie atât de simplu pentru tine, încât poți accesa un credit doar cu buletinul.  Așa că, dacă ai visat la un credit fără prea multe documente, direct din fața calculatorului ai ajuns în locul potrivit. La Credius, ai planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, rate mici și fixe, transparență totală și posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24.

Mult succes cu renovarea!