Achiziția de mașini cu credite auto!

Începutul de an aduce schimbări și dorințe. De ce să nu vină Anul Nou și cu o mașină nou-nouță? Maşina este considerata de multe ori un membru al familiei si o componentă fundamentală în stilul de viaţă actual al unei persoane, chiar dacă achitarea întregii sume, dintr-o dată, nu este posibilă sau tocmai acesibila tuturor. Insa nu trebuie sa va descurajati, pentru ca oricine poate să cumpere maşina pe care şi-o doreşte împrumutându-se de suma de care are nevoie şi rambursând-o în rate lunare accesibile.

Cumpără-ți mașina mult dorită cu un credit pentru mașină de la Credius, disponibil cu documente minime, accesabil 100% online.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

E bine sa aplic pentru un credit pentru o masina noua?

Dacă intenționezi să-ți cumperi un nou autoturism, dar îți dai seama că nu ai toții banii sau că nu ai deloc bani puși deoparte, ai trei variante la care poți apela. Un credit auto, un credit de nevoi personale sau leasing. Desigur, fiecare varianta are avantajele și dezavantajele sale.

Trebuie să ştii că ofertele de credite auto ale băncilor diferă foarte mult între ele în ceea ce priveşte avansul minim şi costurile, astfel că în multe cazuri pot fi înlocuite lejer de creditele de nevoi personale.

Creditele auto se acorda intr-un timp scurt, procesul de aplicare este unul simplificat, iar tu vei deveni proprietarul masinii inca de la inceputul perioadei de creditare. Suma împrumutată îl vei achita in rate lunare stabilite in functie de veniturile si preferintele tale, ceea ce inseamna ca efortul financiar va fi diminuat.

In situatia in care realizezi un credit pentru o maşină nouă, recomandarea noastră este sa optezi pentru o perioada de rambursare mai scurta. Rationamentul este unul simplu, oarecum previzibil: cu cat este mai lung timpul de creditare, cu atat mai mari sunt sansele ca anumite costuri de intretinere sa creasca. Iar cu cat mai scazuta alegi sa fie perioada de rambursare, cu atat va fi mai mica suma totala pe care o vei inapoia bancii.

Leasing-uri sau credite auto?

Diferenta dintre cele doua opţiuni are legătură cu dreptul de proprietate asupra autoturismului achizitionat. În cazul unui contract de leasing auto, compania in cauza va fi proprietara masinii de la inceperea contractului pana la finalizarea lui, urmand ca schimbul de proprietate să se realizeze după ce solicitantul creditului a achitat ratele periodice si valoarea reziduala.

Achiziția unui autovehicul este o decizie importantă.  Acum poti sa-ti cumperi masina dorita usor si rapid, cu ajutorul creditelor auto oferit de Credius IFN! Aplica aici!

Ți-ai propus să îți iei adio, anul acesta, de la bătrâna ta mașină, care ți-a fost credincioasă atâta vreme, și să îți cumperi una nouă? Vino, în viteza a cincea, la unul din cele peste 50 de birouri Credius din toată țara, aplică pentru un credit pe termen lung și, în mai puțin de 60 de minute, îți virăm banii direct în cont. Apoi, poți vira, la rândul tău, spre cel mai apropiat dealer auto.

Credit online pentru o mașină nouă

Astfel, atunci când bătrâna ta mașină e atât de obosită, încât nu vrea să se mai urnească din parcare, nu vei mai fi nevoit să apelezi la ajutorul prietenilor. Poate nu ți-au spus și, cel mai probabil, nici nu îți vor spune, dar, în ultima vreme, ai apelat la ei destul de des. Mai des decât și-ar fi dorit. Ia un credit online de la Credius și rezolvă-ți de unul singur problemele, fără să-i deranjezi pe cei din jur.

Și, dacă vrei un împrumut online, îl poți obține, în mai puțin de 60 de minute, stând relaxat în fotoliu. E de ajuns să intri pe site-ul Credius, să studiezi cu atenție toate planurile de finanțare multiple și să îți alegi tipul de împrumut rapid online pe care îl dorești. Folosește-te de calculatorul performant de rate, să știi cum să îți personalizezi creditul, completează cererea de finanțare și împlinește-ți visul.

Credius – Credit ieftin și avantajos

Un credit pe termen lung de la Credius îți oferă, 24 de ore din 24, până la 50.200 de lei și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni, ideală în cazul unui credit pentru autoturism. Mai ales dacă te gândești că ratele mici transformă orice finanțare într-un credit ieftin și avantajos. În plus, beneficiile pachetului ANTICREDIT, care însoțește orice credit urgent, te ajută să îți faci planurile liniștit.

Iar asta, întrucât pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, ieftinește orice credit urgent și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. La Credius, totul este simplu, rapid și eficient. Și ieftin. Cu un împrumut pe termen lung de la Credius, îți cumperi o mașină nouă și îți rămân bani să o și echipezi corespunzător pentru iarnă. Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes.

Pentru că vara e aici, ți-ai dori să te deplasezi cu mai mare ușurință oriunde în vacanțe și să stai fără griji. Tot ce-ți trebuie pentru asta e mașina nouă pe care ți-ai promis-o acum multă vreme, dar, din păcate, nu ți-ai permis-o. Dacă problemele financiare nu s-au rezolvat, Credius are vești bune pentru tine. Cu un credit de nevoi personale, visul tău se poate transforma în realitate chiar azi.

Credite auto sunt foarte ușor de obținut, fiind necesar un minim de documente si este accesibil 100% online, din fata calculatorului. Banii se virează direct în contul personal, iar pentru rambursare anticipata, Credius te rasplatește cu bani, în loc să perceapă comisioane!

Cum aplici și ce avantaje ai la credite auto de la Credius?

Dacă te-ai decis să-ți achiziționezi o mașină cu ajutorul creditelor auto, încearcă produsele Credius! Primul pas este să verifici dacă ești eligibil, verificând cele 3 condiții: vârsta peste 18 ani, să fi cetățean român, cu domiciliul în România și să ai vechime minimă de cel puțin 1 lună la locul de muncă. În continuare, poți folosi calculatorul de rate Credius, care îți estimează valoarea ratei lunare pentru un credit, în funcție de valoarea împrumutului și a perioadei de rambursare. Dacă valoarea estimată poate fi susținută din veniturile lunare, este timpul să treci la completarea cererii de creditare, online. Documentația solicitată este reprezentată doar de o copie a actului de identitate. În funcție de fiecare caz în parte, pot fi solicitate și alte documente pentru verificarea veniturilor. La Credius se acceptă venituri multiple. Răspunsul la cererile de creditare se primește în 60 de minute, rapiditatea fiind unul dintre avantajele produselor Credius. Un alt avantaj foarte important este că oferă cel mai ieftin credit IFN din categoria creditelor rapide, în România.

Mașina dorită este deja mult mai aproape! Dacă solicitarea este aprobată, vei primi contractual și oferta concretă de creditare. După ce semnezi contractul, ai intrat în linie dreaptă pentru a primi banii. Poți opta pentru a primi împrumutul în cont sau îi poți ridica de la ghișeul unei bănci agreate.

Creditele auto, la fel ca celelalte produse de finanțare de la Credius, sunt gândite să ajute cât mai multe persoane să-ți împlinească visurile sau să-și rezolve problemele financiare presante.

Credit Mare pentru mașină pe termen lung

Nu are rost sa așteptati vremuri mai bune care să-ți permiti o mașina dorită. Ca să nu apelezi iar la rude sau prieteni pentru a împrumuta bani, Credius îți oferă soluția ideală – un credit auto. Creditul mare pe termen lung de la Credius îți permite să faci un împrumut de până la 30.000 de lei, pentru o perioadă de până la 60 de luni. Suma e suficient de mare pentru a-ți înlocui vechea mașină cu una mai bună, iar ratele suficient de mici pentru a te bucura de vacanță fără să ai grija banilor. Așa că vino în viteză la cel mai apropiat birou Credius, iar noi îți vom rezolva imediat problema financiară.

Credit online pentru mașină nouă

Orice opțiune de creditare ai alege, la Credius poți aplica pentru împrumut oricând, la orice oră, fără să te ridici de pe canapea. Completezi cererea de credit online, direct de pe site-ul Credius, iar noi îți oferim răspunsul în mai puțin de o oră. În plus, nu e nevoie să îți bați capul cu documente și alte hârtii. La Credius poți aplica pentru un împrumut doar cu buletinul. În loc să pierzi timpul pe la cozi și oficii, îl poți folosi ca să cauți mașina care se potrivește cel mai bine planurilor tale.

Ai așteptat destul! Ia un credit mare pe termen lung de la Credius și cumpără-ți mai repede mașina la care visezi.

Achiziționarea unei mașini va contribui la creșterea confortului pentru deplasările pe care le faci, fie că este vorba de drumul zilnic până la birou sau de o călătorie de o săptămână la munte. Tocmai de aceea, dacă nu ai reușit să economisești toți banii pentru a achiziționa un autoturism, te poți gândi la varianta unui credit. O alternativă la clasicul credit auto oferit de bănci sau de achiziția prin leasing auto este un credit IFN. Soluțiile de finanțare oferite de o instituție financiară nebancară (IFN) sunt în prezent o alternativă reală la produsele clasice de creditare, pentru că au condiții de acordare mai flexibile, documentație mai puțin stufoasă și un sistem rapid de aprobare și acordare a banilor solicitați.

Este timpul ca sa iti iei un credit fara verificare in biroul de credit pentru a-ti indeplini obiectivele financiare.

Credius vrea ca și în acest an să ofere cel mai bun credit IFN pentru clienții săi, inclusiv pentru cei care au nevoie de credite auto. De la cererea de aplicare online, la calculatorul de rate sau la sistemul rapid și inovativ de aprobare a creditului și până la variantele de primire a banilor,  fiecare pas este gândit pentru a facilita accesul solicitanților la un credit nebancar.

Citeste si despre: refinantare credit ce inseamna, acte necesare credit.