Cumpără o mașină cu ajutorul unui credit auto!

Începutul de an aduce schimbări și dorințe. De ce să nu vină Anul Nou și cu o mașină nou-nouță? Maşina este considerata de multe ori un membru al familiei si o componentă fundamentală în stilul de viaţă actual al unei persoane, chiar dacă achitarea întregii sume, dintr-o dată, nu este posibilă sau tocmai acesibila tuturor. Insa nu trebuie sa va descurajati, pentru ca oricine poate să cumpere maşina pe care şi-o doreşte împrumutându-se de suma de care are nevoie şi rambursând-o în rate lunare accesibile.

E bine sa aplic pentru un credit pentru o masina noua?

Dacă intenționezi să-ți cumperi un nou autoturism, dar îți dai seama că nu ai toții banii sau că nu ai deloc bani puși deoparte, ai trei variante la care poți apela. Un credit auto, un credit de nevoi personale sau leasing. Desigur, fiecare varianta are avantajele și dezavantajele sale.

Suma credit:1000 lei
1000 lei 40000 lei
- +
Perioada de plata:20 luni
20 luni 60 luni
- +

Alege sistemul de rate descrescatoare si poti economisi

Vezi detalii
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Trebuie să ştii că ofertele de credite auto ale băncilor diferă foarte mult între ele în ceea ce priveşte avansul minim şi costurile, astfel că în multe cazuri pot fi înlocuite lejer de creditele de nevoi personale.

Un credit auto se acorda intr-un timp scurt, procesul de aplicare este unul simplificat, iar tu vei deveni proprietarul masinii inca de la inceputul perioadei de creditare. Suma împrumutată îl vei achita in rate lunare stabilite in functie de veniturile si preferintele tale, ceea ce inseamna ca efortul financiar va fi diminuat.

In situatia in care realizezi un credit pentru o maşină nouă, recomandarea noastră este sa optezi pentru o perioada de rambursare mai scurta. Rationamentul este unul simplu, oarecum previzibil: cu cat este mai lung timpul de creditare, cu atat mai mari sunt sansele ca anumite costuri de intretinere sa creasca. Iar cu cat mai scazuta alegi sa fie perioada de rambursare, cu atat va fi mai mica suma totala pe care o vei inapoia bancii.

Leasing sau credit auto?

Diferenta dintre cele doua opţiuni are legătură cu dreptul de proprietate asupra autoturismului achizitionat. În cazul unui contract de leasing auto, compania in cauza va fi proprietara masinii de la inceperea contractului pana la finalizarea lui, urmand ca schimbul de proprietate să se realizeze după ce solicitantul creditului a achitat ratele periodice si valoarea reziduala.

Achiziția unui autovehicul este o decizie importantă.  Acum poti sa-ti cumperi masina dorita usor si rapid, cu ajutorul creditului auto oferit de Credius IFN! Aplica pentru un credit auto aici!