Acte necesare credit nevoi personale – Toate documentele care te ajuta sa obtii imprumutul 

Ai nevoie urgent de o anumita suma de bani? Atunci poti apela la un imprumut online prin care sa poti obtine cu usurinta suma de care ai nevoie. 

Oamenii fac credite din diverse motive, iar popularitatea imprumuturilor online a crescut in ultima perioada. Dorintele noastre de a avea o viata mai frumoasa sau de a vedea locuri noi ne imping sa facem imprumuturi. Uneori, este destul de greu ca dintr-un salariu sa poti strange bani pentru a merge intr-o vacanta de vis sau sa-ti cumperi orice iti doresti. Ai nevoie de un credit rapid, prin care sa obtii suma de care ai nevoie pentru a rezolva unele dintre problemele financiare. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De aceea este indicat sa te pui la curent cu conditiile de acordare credit si lista de acte necesare credit nevoi personale. In randurile de mai jos afli care sunt documentele pe care trebuie sa le prezinti, pentru a obtine un imprumut rapid.  

Acte necesare credit nevoi personale 

Obtinerea unui imprumut de la o institutie financiara bancara sau nebancara se face in baza unor documente pe care solicitantul trebuie sa le furnizeze personal sau pe care institutia de credit le solicita altor institutii pentru a obtine anumite informatii si date despre solicitant. Tipul si numarul de documente de credit care trebuie depuse difera de la caz la caz si pot influenta durata aprobarii imprumutului. 

Timpul necesar pentru a obtine banii doriti este influentat si de modalitatea de furnizare a documentelor solicitate. Daca acestea trebuie depuse personal la sediul institutiei de credit, timpul va fi mai lung decat in cazul optiunii de a depune online actele solicitate. La Credius, timpul de procesare, aprobare si acordare a unui imprumut este simplificat foarte mult, pentru ca solicitantul sa poata primi banii rapid, asta si datorita unor inovatii in ceea ce priveste procesarea si validarea informatiilor primite. 

La capitolul acte necesare credit nevoi personale exista cateva documente obligatorii, solicitate fiecarui client in parte si documente optionale, cerute dupa caz. 

Acte necesare credit: 

Actul de identitate – este un document obligatoriu, care atesta identitatea solicitantului de credit. De asemenea, cu ajutorul actului de identitate se valideaza si doua dintre conditiile obligatorii de acordare a imprumuturilor la Credius – varsta minima de 18 ani si cetatenia romana, precum si atestarea domiciliului in Romania pentru aplicant. Copia actului de identitate se depune online, alaturi de celelalte documente necesare credit. 

Cererea de credit – se completeaza online in cateva minute si este un alt document obligatoriu. Acesta cuprinde informatii despre tipul de imprumut solicitat, suma dorita, perioada de creditare solicitata, dar si alte detalii necesare. Este de preferat ca inainte de a complete cererea de credit sa utilizezi calculatorul de rate Credius, care, in functie de suma si de perioada de rambursare introduse, iti va estima valoarea ratei lunare, astfel incat sa ai o idee mai clara asupra nivelului acesteia comparativ cu veniturile disponibile. 

Daca esti la pensie, poti opta pentru un credit rapid pentru pensionari si astfel vei avea banii usor si la timp. 

Talon de pensie – acesta este un document solicitat in cazul persoanelor aflate la pensie si care solicita un credit. Este nevoie de o copie dupa cel mai recent talon de pensie. 

Adeverinta de venit – se solicita optional salariatilor care vor un imprumut, pentru a atesta valoarea veniturilor salariale obtinute, dar ajuta si la validarea conditiei obligatorii solicitate, de a avea cel putin o luna vechime la actualul loc de munca. 

La Credius numarul de documente credit solicitate direct este redus la minimum si permite o procesare rapida a solicitarilor, astfel incat obtinerea banilor necesari sa se faca in cel mai scurt timp. 

Imprumut online – popularitate si siguranta 

Cand vine vorba despre un imprumut online, ne gandim la acel credit pe care il putem obtine fara prea multe batai de cap. Creditul online se bucura de o popularitate atat de mare deoarece este o modalitate facila prin care poti primi banii de care ai nevoie. Cel mai mare beneficiu al imprumutului online il reprezinta timpul scurt de aprobare. Mai exact, oricine isi doreste sa obtina un imprumut online rapid trebuie sa urmeze pasii mentionati pe site, iar in scurt timp vor avea banii in cont. 

Ce poate fi mai simplu decat aceasta modalitate prin care poti obtine o suma frumoasa de bani? Cu toate astea, este recomandat ca inainte de a face un imprumut sa stii exact care este suma de bani de care ai nevoie. 

Un imprumut in rate online poate fi util pentru a achita o factura sau in cazul in care ai anumite probleme medicale grave care necesita investigatii imediate. In toate aceste cazuri un imprumut online rapid este mai mult decat necesar. 

Concluzii 

Daca ai nevoie de un credit de nevoi personale, de exemplu, Credius este solutia ideala pentru tine. Aici vei putea obtine un imprumut rapid online pe card care sa nu necesite prea multe formalitati. 

Intregul proces va decurge destul de simplu si nu vor fi necesare prea multe acte. Daca ai nevoie de un imprumut urgent online, atunci tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea prezenta pe site, sa semnezi contractul si vei primi banii necesari. 

Poti aplica oricand pentru un credit online, iar daca nu te descurci, reprezentantii Credius iti stau la dispozitie la numarul de telefon 031.9005. 

Perioada in care poti poti rambursa ratele pentru creditul obtinut este cuprinsa intre 12 luni si 5 ani. In plus suma pe care o poti obtine incepe de la 800 de lei si poate ajunge pana la 50.200 de lei. 

Prin urmare, respecta toate conditiile de acordare credit, ia in vedere actele necesare si obtine un imprumut online rapid! 

Citeste si despre: ce inseamna refinantarea creditului, auto in rate fara biroul de credit.