[Top diferente] Credit bancar sau credit IFN?

Deși încercăm să ne menținem echilibrul din punct de vedere financiar, câteodată intervin situații care ne dau cu totul peste cap planurile, chiar atunci când ne așteptăm mai puțin. În astfel de situații, prea puțini sunt aceia care se oferă sau care au posibilitatea să ne ajute.

Veniturile lunare pot fi adesea insuficiente dacă cheltuielile obligatorii le depăsesc. Însă aceste venituri se pot epuiza și în cazul unor nevoi personale imprevizibile, cum ar fi schimbarea unui produs electrocasnic, repararea unui obiect defect sau de ce nu, o vacanță la care visezi de mult timp. Pentru toate aceste situații, apelezi de cele mai multe ori la un credit de nevoi personale.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iar atunci când ne hotărâm să aplicăm pentru un credit, ne este greu să alegem dintre sutele de instituții și oferte disponibile. Pentru a decide mai ușor în privința opțiunii de creditare, iată câteva diferențe între un credit IFN și un credit bancar.

Obtii banii mai repede!

In situatiile de urgenta, in care nu ai timp de toate procedurile birocratice, poti apela la un credit nebancar oferit de o instituție financiară bancară. Spre deosebire de la institutia bancara clasica, care necesită un timp îndelungat pentru aprobare, creditul IFN îți poate fi oferit în mai puțin de 60 de minute de la solicitare.

Împrumutul solicitat ajunge imediat la beneficiar. Banii ajung în contul sau pe cardul solicitantului într-un termen de maxim 48 de ore. Acesta este un avantaj major, mai ales pentru cei care au nevoie de bani în cel mai scurt timp.

Cu mai putine documente!

Instituțiile financiare bancare au reguli mai stricte comparativ cu cele nebancare în ceea ce privește actele necesare pentru obținerea creditului. De obicei, dacă vrei să aplici pentru un credit de nevoi personale la bancă ai nevoie de documente precum adeverință de venit, fișă fiscală sau factură de utilități. Creditul IFN se obține doar cu buletinul, simplu și rapid. În cele mai multe cazuri, nu este nevoie să ai un cont bancar. În plus, multe instituții financiare nebancare îți oferă opțiunea unui credit online, care te scapă de statul pe la cozi.

Suma imprumutului

Desi suma pe care o poti solicita prin creditul IFN este deobicei mai mica decat cea pe care o poti solicita de la o institutie bancara, aceasta este potrivita pentru situatiile de criza. Așa că dacă ai o nevoie urgentă și nu vrei să rămâi cu dobânzi mari pe cap, soluția ideală este un credit mic pe termen scurt oferit de o instituție financiară nebancară.

Oferta de credite IFN este foarte variată, însă condițiile diferă de la caz la caz. Credius te recompensează dacă returnezi banii mai repede decât ai stabilit în contract, oferind bonificații în loc sa perceapă comision pentru rambursare anticipată.

În ceea ce privește perioada de rambursare, aceasta este destul de avantajoasa si se poate întinde pana la 60 de luni în cazul creditelor nebancare.

Dacă ai decis să apelezi la o instituție financiară nebancară pentru un împrumut rapid, poți alege Credius. Ofertele de creditare sunt numeroase și adaptate tuturor nevoilor.