Se poate obtine un credit fara loc de munca?

Ultima actualizare: 07 Februarie 2022

Obtinerea unui imprumut rapid cu buletinul nu mai este astazi o provocare. Piata dezvolta in permanenta instrumente de finantare care sa raspunda nevoilor actuale. Aceasta perspectiva arata foarte bine atunci cand esti salariat si ai deja o vechime considerabila la actualul loc de munca. Dar, pentru un credit fara sa fii angajat, oferta de credite este diferita si cu un orizont mai restrans. Acest lucru este dificil mai ales daca ai o profesie liberala, care iti aduce venituri din activitati independente sau din drepturi de autor.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

A obtine un credit implica in sine o relatie de incredere de ambele parti. Cel care ofera imprumutul trebuie sa fie credibil si sa poata transfera banii in contul solicitantului, in termenii stabiliți contractual. Cel care solicita creditul trebuie, la randul sau, sa dovedeasca faptul ca are o sursa constanta de venit, suficienta pentru a rambursa banii imprumutati. Atunci cand solicitantul este un angajat, accesul acestuia la oferta de credite este facil, pentru ca are cea mai puternica garantie, acceptata de toate institutiile care ofera imprumuturi – salariul. Dar, cum obtii un credit fara sa fii angajat?

Oferim credite de nevoi personale rapide pentru toti cei care au nevoie de bani repede si fara prea multa birocratie nenecesara. Exista insa numerosi oameni care nu au acest statut de salariat, cu venituri constante si previzibile. Unii dintre acestia se afla intre job-uri, din motive care tin de propria decizie sau din motive independente de vointa lor. Alte persoane fac parte din generatia care adopta noile forme de munca, bazata pe proiecte punctuale, activitati in regim de freelancer. Ce faci daca faci parte din aceasta categorie? Sa obtii un credit fara sa fii angajat, este o misiune dificila, dar nu imposibila.

Cine iti poate oferi credit fara loc de munca?

Sunt 3 tipuri de institutii care te pot ajuta:

  1. Bancile
  2. IFN-urile (cum este Credius)
  3. Casele de Amanet

Sa vorbim despre fiecare pe rand:

Bancile

In cazul acestor institutii, acordarea creditului se face in urma dovezii unui venit cert, chiar daca nu ai carte de munca. Tot ceea ce trebuie sa faci, daca ai veniturile declarate la ANAF (fie ele si din profesii liberale/independente/drepturi de autor) este sa permiti bancii sa faca o verificare pentru a vedea daca veniturile tale sunt suficiente pentru acordarea unui credit. Un credit de nevoi personale obtinut rapid online te poate ajuta sa iti repui pe picioare situatia financiara afectata de cheltuielile aparute.

Conditiile pentru a obtine un credit de la o banca sunt in general urmatoarele:

  1. Existenta unui venit stabil cu o valoare minima lunara (difera de la banca la banca)
  2. Existenta de codebitori  (in cazul in care veniturile nu sunt constante sau sunt incerte)

IFN-urile

Institutiile financiare nebancare (IFN) au dezvoltat pentru acest segment de piata produse de creditare avantajoase si flexibile. Imprumutul poate fi garantat cu mai multe categorii de venituri, in afara celor din salarii.

Cum garantezi un imprumut fara loc de munca?

In lipsa unui venit salarial bazat pe un contract de munca, solicitantul unui imprumut poate gasi pe piata creditelor acordate de IFN-uri produse care se pot garanta cu alte tipuri de venituri (constante sau nu). Dovada se face pe baza unui extras de cont bancar, din care sa reiasa valoarea si frecventa acestor venituri. Pot fi venituri din activitati independente, din chirii, din proiecte de tip freelancing. Daca institutia care acorda credite nebancare considera ca veniturile prezentate sunt sustenabile, va aproba imprumutul. O alta varianta este garantarea unui imprumut cu bunuri mobile sau imobile. Daca valoarea acestora acopera imprumutul, sunt luate in considerare de catre IFN-uri.

Pentru credite online fara gaj, poti apela rapid la echipa noastra si iti vom gasi cel mai potrivit model de creditare. Trebuie punctat faptul ca imprumuturile pe care le poti obtine daca nu esti salariat sunt mai mici ca valoare decat cele acordate persoanelor care dovedesc ca au venituri certe. De asemenea si perioada pentru care se acorda este mai redusa decat a unui credit clasic. Daca esti in situatia de a avea nevoie de un imprumut rapid fara venit, poti aplica online la Credius, iar noi iti vom veni in ajutor.

Avantajele IFN-urilor care acorda credite nu vin doar din flexibilitatea analizarii surselor de venit ale solicitantilor, ci si in procedurile simplificate, care asigura un credit fara prea multe acte. La Credius s-a renuntat la abordarea traditionala in creditare si s-a transformat procesul de acordare a creditelor dintr-unul dificil, indelungat si anevoios, intr-unul simplu, rapid si adaptat la tehnologiile moderne de analiza a clientului. Produsele de creditare de la Credius asigura accesul la un imprumut doar in baza unui act de identitate, procedurile digitalizate permitand acordarea banilor fara adeverinta de venit, toate documentele suplimentare urmand sa fie verificate online.

Casele de Amanet

Desi casele de amanet nu acorda propriu-zis credit fara sa fii angajat, acestea iti ofera imprumuturi in baza unei garantii. Daca ai un bun de valoare (telefon, masina, bijuterii, laptop-uri, etc) tot ce trebuie sa faci este sa te duci la o casa de amanet, sa lasi bunul respectiv drept gaj si sa primesti un procent din valoarea bunului respectiv drept imprumut. Bineinteles ca in cazul caselor de amanet, sumele primite sunt extrem de mici comparativ cu bunul lasat drept gaj si in afara de acest lucru, va trebui sa platesti si un comision. Ratele dobanzilor practicate de casele de amanet sunt, de obicei, foarte mari, asa ca, daca sunteti in cautarea unui imprumut mic (sub 1000 de euro), nu este o optiune viabila. Daca aveti nevoie sa imprumutati o suma mai mare de bani, atunci casa de amanet ar putea fi o optiune interesanta. Exista si alte institutii care functioneaza intr-un mod similar cu casele de amanet, iar acestea sunt cunoscute sub numele de “case de credit”. Aceste institutii ofera, de asemenea, imprumuturi, dar fara a fi nevoie sa lasati bunuri drept garantie. Pentru a obtine un imprumut de la una dintre aceste institutii, de obicei trebuie sa prezentati o dovada de venit si un document de identitate. Avantajul “caselor de credit” este ca ratele dobanzilor sunt mult mai mici decat cele oferite de casele de amanet.

Care este cea mai buna optiune de a primi un imprumut fara loc de munca? 

Daca ai nevoie de bani si nu ai carte de munca, atunci cel mai bine este sa te orientezi catre un IFN. Aceste institutii ofera conditii de creditare mult mai bune decat bancile si net superioare caselor de amanet. De asemenea, IFN-urile acorda credite rapide. Totul este transparent si sumele de bani pe care le poti imprumuta sunt net mai mari decat cele pe care le obtii de la o banca si infinit mai mari decat cele pe care le obtii de la o casa de amanet. In momentele cand trebuie sa iei o decizie financiara rapida, poti apela cu incredere la o institutie financiara nebancara pentru un credit fara verificare in biroul de credit. Credius este o companie specializata in imprumuturi online rapide fara garantii. Suntem experti pe piata creditelor si stim cum sa va ajutam sa obtineti banii de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie. Contactati-ne astazi pentru mai multe informatii.

Atunci cand nu aveti un salariu, exista inca optiuni pentru a obtine un imprumut. Puteti merge la un IFN, care ofera conditii mai bune decat bancile, sau puteti merge la o casa de amanet. Casele de amanet ofera imprumuturi garantate, asa ca tot ce aveti nevoie este ceva valoros pe care sa il puneti ca garantie. La Credius, suntem specializati in imprumuturi online rapide fara garantii. Stim cum sa va ajutam sa obtineti banii de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie de ei.

Credius este un IFN cu vechime in Romania, care ofera credite fara adeverinta de salariu, fara sa fii angajat, rapid si sigur. In doar 60 de minute, poti aplica pentru un credit si banii iti pot fi virati direct in contul tau. Poti sa faci totul online prin intermediul a calculator de credit dedicat! Asadar, daca ai nevoie de un credit in conditii avantajoase si nu esti angajat, alege Credius! Exista inca optiuni pentru a obtine un imprumut daca nu aveti un loc de munca. Puteti merge la un IFN, care ofera conditii mai bune decat bancile, sau puteti merge la o casa de amanet. Casele de amanet ofera imprumuturi garantate, asa ca tot ce aveti nevoie este ceva valoros pe care sa il puneti ca garantie. La Credius, suntem specializati in imprumuturi online rapide fara garantii. Stim cum sa va ajutam sa obtineti banii de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie de ei.

Credius este cea mai buna optiune pentru a obtine un imprumut fara a fi angajat, deoarece:

-oferim imprumuturi in conditii avantajoase

-puteti aplica pentru un imprumut si primi banii in doar cateva clipe

-calculatorul nostru de credit faciliteaza solicitarea unui imprumut online

-avem ani de experienta in a ajuta oamenii sa obtina imprumuturile pe care le doresc

Contactati-ne astazi pentru mai multe informatii!

Citeste si despre: credit ifn pe termen lung.