3 avantaje ale calculatorului de credite

Atunci cand decizi sa apelezi la un imprumut pentru a rezolva rapid o situatie din viata ta, este important sa stii ce impact va avea rata lunara asupra veniturilor. Cea mai la indemana solutie pentru a afla suma estimativa ce trebuie returnata lunar este un calculator de credite.

Pe site-ul Credius exista un astfel de calculator de credite online, care poate fi accesat de catre oricine doreste sa simuleze diverse situatii de imprumut, pentru fiecare dintre tipurile de credite din oferta.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De ce sa folosesti un calculator de credite?

Stiind foarte exact care este gradul de indatorare, vei avea o estimare realista asupra sumei pe care o poti imprumuta, astfel incat veniturile ramase dupa plata lunara a ratei sa fie suficiente pentru a acoperi celelalte cheltuieli. Ingeniosul calculator de credit de la Credius este foarte simplu de utilizat si permite estimarea instantanee a ratei lunare, in functie de suma creditului si de perioada de plata pe care le selectezi. Modificand oricare dintre cele doua variabile in intervalele prestabilite, rata lunara se schimba imediat. Calcularea in timp real a ratei imprumutului tau este un prim avantaj clar al calculatorului de credit.

Un al doilea avantaj este ca instrumentul pus la dispozitie de Credius iti permite sa simulezi diverse situatii de imprumut. Astfel, ai posibilitatea de a vedea rata lunara estimata, in functie de modalitatea de plata aleasa. Astfel, daca optezi pentru returnarea imprumutului in rate egale, calculatorul de credite va afisa valoarea fixa a acestei rate, pe toata durata imprumutului. Alegerea optiunii de returnare a creditului in rate descrescatoare inseamna ca primele rate vor fi mai mari, urmand ca valoarea acestora sa scada pe masura ce imprumutul este achitat. Calculatorul de credite va afisa valoarea ratei maxime, a celei medii si a celei minime, in functie de valoarea creditului si a perioadei de plata alese. Daca optezi pentru rate descrescatoare, Credius te informeaza si in legatura cu banii pe care poti sa-i economisesti alegand aceasta varianta de returnare a imprumutului.

Cunoscand suma creditului, perioada pe care se face imprumutul si rata lunara estimata de calculatorul de credite, poti calcula foarte rapid si totalul de plata la finalul perioadei de creditare, acesta fiind un al treilea avantaj al unui calculator de credit. Folosind instrumentul de calcul pus la dispozitie de Credius, vei avea in cel mai scurt timp o estimare a impactului pe care un anume tip de imprumut il poate avea asupra bugetului lunar si poti determina gradul de indatorare. Urmatorul pas este sa aplici pentru unul din produsele de creditare din portofoliul Credius si vei primi oferta personalizata pentru un imprumut care te va ajuta sa-ti indeplinesti visurile. Drumul de la dorinta la implinirea ei este scurt daca apelezi la Credius si la toate instrumentele pe care le-am gandit pentru a te informa si a-ti oferi cele mai bune solutii pentru nevoile tale.