Credite pentru parinti. Credit rapid pentru inceput de an scolar

Inceperea noului an scolar este un moment destul de solicitant, atat ca timp, cat si ca energie. Si asta pentru ca lista de cumparaturi pentru începutul anului şcolar este o sarcină nu doar dificil de realizat, ci şi de bifat deoarece contine atat obiectele necesare, dar si dorintele celui mic. Dar toate aceste costuri  se confrunta cu un buget restrans de cele mai multe ori. Asa ca, un credit la inceput de an scolar este solutia la care apeleaza cele mai multe familii.

Lista cu rechizite cere un credit back to school!

Cand clopotelul va suna, ghiozdanul trebuie sa fie echipat cu toate cele necesare. Multi dintre parinti organizeaza inainte de inceperea scolii, sedinte prin care se sfatuiesc cu cadrele didactice in privinta rechizitelor, manualelor si altor obiecte.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Rechizitele sunt primele pe lista de cumparaturi pentru ca ii sunt necesare desfasurarii activitatii educationale. Si aici vorbim de caiete normale dar și caiete speciale, cărți și instrumente de scris, penar, stilou și reserve cerneala. La acestea se adauga si obiecte pentru orele practice precum bloc de desen, acuarele, pensule de diferite dimensiuni, ascuțitoare, riglă, radieră, instrumente de desenat, vocabular sau coperți.

Pentru toate acestea, e recomandat sa te sfatuiesti si cu cel mic, sa vezi ce isi doreste si el, pentru ca oferta in piata este foarte diversa. De la caiete cu coperte colorate, cu eroi preferati, pixuri cu miros de fructe sau penar cu un singur sau mai multe compartimente, cei mici sunt usor de atras in aceasta mare de produse tentante. Insa, parintii sunt cei care stabilesc pana la urma ce obiecte îi vor fi utile în toate activitățile educaționale.

Nici uniforma nu mai e ce a fost!

Se spune ca purtarea uniformei reprezinta atat cartea de vizita a institutiei de invatamant, cat si a copilului. Aceasta poate sa difere de la o instituție la alta, si daca face parte din regulile interne ale scolii, nu prea ai cum sa renunti la purtarea ei.

Indiferent dacă are sau nu uniformă pentru școală, copilului îi vor fi necesare și un echipament sport, teniși, pantofi adecvați pentru toamnă, pantaloni, un hanorac sau o jachetă pentru zilele răcoroase.

Iar lista poate continua, in functie de buget dar si de dorinte. Insa, ca părinte, poate fi dificil de atins toate cheltuielile de pe lista. Dar la Credius, poti aplica usor pentru un credit pentru studii care te va ajuta sa duci la bun sfarsit aceasta perioada un pic mai stresanta. Insa, dacă ai pus la punct un plan și ai reușit să stabilești care sunt produsele necesare pentru școală, vei reuși să depășești mai ușor această etapă.