Cum te poate ajuta un card de credit pentru rau platnici?

Oricine poate trece prin perioade mai dificile din punct de vedere financiar. Pot aparea oricand urgente ce necesita sume de bani  greu accesibile, fara un imprumut. Insa ce poti face daca majoritatea institutiilor bancare ti-au respins aplicatia?

Obtinerea unui card de credit pentru rau platnici poate parea o provocare, exista optiuni adaptate nevoilor tale. Este important pentru oricine sa poata dispune de un buget lunar, cu care sa poata jongla pentru a putea face fata cheltuielilor, in special celor neprevazute.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Mai multa libertate financiara poate insemna o mai buna gestiune a banilor. Poti decide astfel intre a stinge datoriile anterioare sau a-ti rezolva alte probleme ce nu pot suferi amanare.

Ce este rau platnicul si ce este Biroul de Credit?

In esenta, rau platnicul este persoana ce nu si-a achitat creantele datorate institutiilor financiare bancare sau nebancare. Odata ce este constatat acest statut, persoana in cauza va figura in registrul Biroului de Credit pe lista de rau platnici.

Biroul de Credit este o institutie ce tine o evidenta clara a istoricului platilor efectuate de persoane fizice si juridice catre banci, IFN-uri, societati de asigurari sau de leasing.

Este locul unde institutiile financiare de creditare se informeaza despre credibilitatea persoanelor ce doresc sa contracteze un credit. Nevoia de a exista lista de rau platnici a aparut din cauza volumului mare de credite neperformante, ale caror rate nu sunt achitate mai mult de 90 de zile, din diverse motive.

Cum poti accesa totusi o suma de bani rapid?

Daca figurezi in Biroul de Credit, exista cateva optiuni pentru a fi sters din lista de rau platnici. Poti plati sumele datorate, caz in care vei fi sters din lista dupa 4 ani. Mai poti solicita ajutorul unei societati de avocatura pentru a fi sters din lista Biroului de Credit, daca figurezi acolo in mod nedrept.

Ambele procese pot fi insa de durata si ineficiente pentru a putea obtine cat mai rapid o suma de bani. In plus, statutul de rau platnic te poate pune intr-o lumina nefavorabila in fata institutiilor financiare, fapt ce ar putea fi rezolvat prin stingerea creantelor tale. Solutia ideala pentru a raspunde acestei nevoi este obtinerea unui card de credit pentru rau platnici, prin contactarea unei societati IFN de incredere. Cu ajutorul Credius, ai oportunitatea de a accesa sume considerabile intr-un timp cat mai scurt, cu un proces de aprobare simplificat.

In cazul unor credite pentru rau platnici, ai posibilitatea de a aplica online, sau de a te prezenta la unul dintre sediile fizice, urmand o procedura simpla si rapida. Suma solicitata ajunge la tine in numerar sau direct in contul bancar. Recomandam folosirea cu incredere si a calculatorului de credit!  Poti afla astfel in prealabil costul ratelor lunare, in functie de durata aleasa pentru achitarea creditului.

Indiferent de istoricul tau, la Credius poti solicita un card de credit pentru rau platnici cu sume intre 800 si 50200 RON, pe o perioada de la 6 la 60 de luni! Ai nevoie doar de buletin si primesti aprobarea cat ai clipi! Contacteaza-ne acum!

Citeste si despre: dupa cat timp de la angajare poti face creditimprumuturi fara loc de munca.