Ce Credit IFN Se Potrivește Nevoilor Tale?

Atunci când ai neapărat nevoie de un împrumut, primul pas este să alegi între credit IFN sau credit bancar. Dacă te-ai convins că un credit IFN rapid și fără birocrație e alegerea corectă, trebuie să decizi care este soluția cea mai avantajoasă pentru tine dintre zecile de oferte de creditare disponibile. Înainte să soliciți un credit IFN, trebuie să stabilești care îți sunt nevoile urgente pentru care vei folosi împrumutul și de ce sumă ai nevoie. Cel mai bine e să iei decizia după ce ți-ai făcut toate calculele, ai verificat raportul între venit și suma solicitată și ai consultat toate opțiunile de credit. Pentru a te ajuta să faci o alegere, îți prezentăm câteva dintre cele mai solicitate tipuri de credite oferite de Credius IFN, în funcție de diferite nevoi.

Credite Pentru Mărunțișuri Plăcute

Cu toții ne dorim din când în când să ne îmbunătățim starea de spirit cu o schimbare. Fie că vrei să-ți înnoiești garderoba, să cumperi un televizor nou sau să-ți renovezi apartamentul, Credius îți oferă cel mai accesibil credit pentru bunuri. Poți să faci un împrumut între 600 și 20.000 de lei pe o perioadă între 7 și 60 de luni. Așa că dacă ai nevoie urgent de o sumă mică, nu ești constrâns să te îngropi în datorii. În plus, ratele sunt fixe la orice tip de credit, astfel încât să poți ține cu ușurință evidența bugetului tău.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credite Pentru Planuri Mărețe

Cu toții avem proiecte importante pe care lipsa bugetului ne împiedică să le demarăm. Dacă te afli în situația în care vrei să strângi bani pentru studiile copilului, să faci schimbări radicale pentru casa ta sau să urmezi un tratament, ai nevoie de un credit mare pe termen lung.

Evident, daca ai nevoie rapida de bani si esti la pensite, poti apela la un credit urgent pentru pensionari ca sa te eliberezi de stresul financiar si sa poti planifica mai relaxat viitorul.

Este util și atunci când pur și simplu vrei să-ți îmbunătățești traiul de zi cu zi într-o perioadă dificilă și știi că vei putea înapoia împrumutul la timp. Prin creditul mare pe termen lung poți să faci un împrumut până la 30.000 de lei, pe care să îl înapoiezi în decurs de până la 60 de luni. Nu te îngrijora. Ratele lunare sunt mai mici decât la creditele pe termen scurt.

Credite Pentru Pensionari

Pentru cei care au muncit o viață întreagă și merită să se bucure din plin de odihnă, am creat o ofertă de creditare specială. Fie că sunteți pensionar sau o rudă dornică să îi ajute pe cei mai în vârstă, cu talonul de pensie este mai ușor să obțineți atât un credit mic rapid, cât și un credit pe mare. Creditul pentru pensionari permite împrumuturi între 600 și 30.000 de lei, pe o perioadă între 7 și 60 de luni. Nu vă faceți griji în privința anilor! Avem clienți și la 92 de ani.

Când decizi să contractezi un credit pe termen lung de tip IFN, trebuie să ai în calcul condițiile contractuale și să vezi inițial cât te costă întregul credit. Credius a creat calculatorul de credite special pentru acest lucru.

Dacă ai stabilit care e creditul potrivit nevoilor tale, te invităm să completezi cererea de credit online. Credius e alături de tine și te ajută la nevoie!