Credius la TeCOMM 2017

Te-ai întrebat vreodată ce se află în spatele poveștilor de succes în ecommerce? Dacă da, poți afla între 26-27 aprilie la Radisson Blu, în București, în cadrul TeCOMM – evenimentul premium din Europa de Est dedicat 100%  industriei eCommerce. Evenimentul aduce împreună specialiști ai comerțului electronic de pe plan național și internațional din partea unor companii de renume, într-o dezbatere despre provocările și inovațiile din domeniul online. Pentru că suntem prezenți la eveniment, venim cu o nouă tehnologie Credius Invented, de interes atât pentru proprietarii magazinelor online, cât și pentru cumpărători.

Ce găsești la TeCOMM?

Dinamica industriei eCommerce, metode de plată în mediul online, comportamentul cumpărătorului sau oportunități de business online sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute în cadrul TeCOMM. Participanții la eveniment vor întâlni speakeri de excepție, iar deținătorii de magazine online vor avea noi deschideri pentru afacerile lor. Pe lângă workshop-uri și sfaturi culese de la cei mai importanți jucători pe piața eCommerce, o altă oportunitate pe care o au proprietarii de magazine online este dezvoltarea de parteneriate benefice comerțului electronic.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius IFN la TeCOMM – Inovație în plata online

Un aspect esențial al unui magazin online este metoda de plată. Pentru a nu pierde potențialii cumpărători, retailerii trebuie să le ofere opțiuni multiple de plată și să se plieze pe nevoile tuturor segmentelor de clienți. Pentru cumpărătorii care doresc să achiziționeze bunuri online prin credit și pentru magazinele online care doresc mai mulți clienți, Credius a inventat o nouă tehologie – Online – Online. Implementarea sistemului de plată prin credit va duce la creșterea ratei de conversie a clienților potențiali în clienți reali. Pe lângă faptul că au comision 0, magazinele online beneficiază de implicarea Credius în promovarea afacerii lor. Prin cross-promotion, impactul comunicării devine mai mare și bineînțeles, vânzările cresc.

Te așteptăm la standul Credius în cadrul TeCOMM!