Vacanța MAI Bună cu Credius

Pentru că se apropie mini-vacanța și se anunță vreme bună, deja ți-ai făcut planurile de plecare. Din păcate, este și perioada în care prețurile cresc suficient de mult încât să-ți încurce planurile. Știm că ai prea mult chef de distracție și relaxare ca să lași bugetul insuficient să te oprească, așa că îți suntem alături. Pentru ca tu să te bucuri de vacanță fără să ai grija banilor, îți oferim împrumutul în timp util (maximum 60 de minute de la completarea cererii), doar cu buletinul.

Credit Mic pentru Vacanță la Mare

Plănuiești să-ți petreci vacanța de 1 mai pe litoral? Ca să te distrezi fără să ai grija banilor, știi că ai nevoie de un buget pe măsură. Dacă economiile nu te ajută, nu îți face griji. Creditul mic pe termen scurt de la Credius acoperă și cazarea, și benzina, și cheltuielile pentru distracție. Iar dacă mai ai ceva bani puși deoparte, poți împrumuta suma minimă de 600 de lei, astfel încât să restitui împrumutul fără probleme din salariile imediat următoare. Cu un credit mic de până la 2000 de lei poți chiar să alegi un sejur pe plajă în străinătate. Așadar, nu renunța la vacanță pentru că nu îți ajung banii. Apelează cu încredere la Credius.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Poți vedea condițiile de rambursare, ratele lunare și perioada pe care să faci un credit nevoi personale, pe aplicația noastră de simulare credite.

Escapadă la Munte cu Credit Rapid

Fie că ai nevoie de puțină odihnă după o săptămână întreagă de agitație, sau că vrei să alegi o destinație mai accesibilă unde să-ți petreci vacanța,  o escapadă la munte poate fi cea mai bună variantă. Iar cu Credius devine mult mai accesibilă. Un împrumut mic pe termen scurt poate acoperi toate cheltuielile necesare pentru sejurul tău. Nu trebuie decât să completezi online formularul de cerere de credit, iar în mai puțin de 60 de minute primești răspunsul de la noi.

­Nu renunța la vacanță! Ia un Credit Mai avantajos de la Credius, doar cu buletinul. Credius, partenerul tău de nădejde.