Achită Ratele Mai Simplu și Mai Rapid cu Noul Sistem de Plată Online

Atunci când faci un împrumut, gestionarea contractelor de credit poate să fie o adevărată bătaie de cap. Mai ales când vine vorba de achitarea ratelor. Ca să te scape de probleme, Credius a inclus în portofoliul său un nou serviciu care te ajută să economisești timp și bani. Prin serviciul de plată Online direct de pe site-ul https://client.credius.ro/, în zona dedicată clienților, achiți ratele simplu și rapid și ai acces la toate informațiile despre creditele tale.

Cum Poți Beneficia De Serviciu?

Aplicația se adresează tuturor clienților Credius, actuali și viitori. Accesul în zona dedicată clienților este disponibil doar pentru persoanele care au obținut un împrumut online de la Credius, indiferent dacă sunt clienți fideli sau se află la primul credit. Pentru a beneficia de noul serviciu online de achitare a ratelor, nu trebuie decât să deții un card valid cu disponibil care să acopere atât valoarea pe care dorești să o plătești, cât și eventualele comisioane bancare percepute de banca deținătoare a cardului.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cum Se Folosește?

Serviciul Online de plată Credius IFN este cel mai simplu mod de a achita ratele. Aplicația se poate accesa simplu și rapid, la orice oră, de pe computer, laptop sau telefon mobil. Utilizarea paginii este simplă și intuitivă: tot ce trebuie să faci este să te autentifici cu un user – codul client din contractul de credit – și o parolă – CNP-ul tău. După autentificare, ești pregătit de plata ratelor, gestionarea contractelor de credit, evoluția creditelor și obținerea de informații detaliate despre produsele deținute. Acum e mult mai simplu să economisești timp, achitând ratele rapid, oricând și de oriunde.

Știm că gestionarea greșită a contractelor de credit poate să îți dea peste cap toate planurile. Prin noul sistem de plată online introdus de Credius IFN, e mult mai simplu să urmărești evoluția împrumuturilor tale. Ca să înțelegi mai bine cum funcționează platforma, te invităm să urmărești video-ul de mai jos cu toate detaliile despre interfață:

Nu ai aplicat încă pentru un credit rapid? Caută printre ofertele de creditare oferite de Credius IFN, alege opțiunea potrivită nevoilor tale și completează cererea de credit online.