Tu ce planuri mărețe ai vara asta?

La vacanță și la locurile cu soare unde putem să ne relaxăm vara asta ne-am gândit deja de multe ori. Însă după vacanță, e timpul să ne apucăm de treabă. Dacă în zilele de concediu binemeritate ai uitat de proiectele pe care le-ai pus la cale atâta timp, acum e timpul să le pui în aplicare. Știm că cel mai mare impediment este bugetul insuficient. De aceea, venim cu soluția perfectă pentru tine: un credit mare pe termen lung de la Credius.

Ai cautat metode pentru a face rost de bani pentru călătorii în vara asta, iar acum este timpul să realizezi și celelalte planuri pe care le aveai în minte, printr-o refinanțare credit, disponibilă tot prin Credius, în condiții avantajoase.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit Mare pentru renovare completă

Dacă pe timp de primăvară nu ai avut timp sau bani de renovări, nu e prea târziu. Vara asta poți să îți renovezi  locuința așa cum ți-ai dorit întotdeauna. Să zugrăvești, să cumperi mobilă nouă, să schimbi gresia și faianța și să decorezi fiecare cameră în stilul tău. Tot ce ai nevoie este un credit mare pe termen lung de la Credius, care să acopere toate cheltuielile. Poți împrumuta până la 30.000 lei, pe o perioadă de până la 60 de luni. Și pentru că nu vrem să-ți dăm bătăi de cap, îți oferim răspunsul în mai puțin de o oră.

Credit mare pentru studiu

Fie că ești student cu aspirații mari de viitor sau părinte care dorește să se ocupe de studiile copilului, trebuie să îți faci de pe acum planurile pentru la toamnă. Mai ales pentru că unele costuri pentru studiu pot fi foarte mari. Dacă vrei să îți trimiți copilul la studiu în străinătate, dar bugetul nu îți permite, nu renunța la acest vis. Ia un credit mare pe termen lung care poate acoperi toate costurile. Împrumutul mare pe termen lung este soluția potrivită și pentru studenții care vor să studieze în străintătate pentru un semestru, sau chiar pentru toată perioada facultății.

Creditul mare pe termen lung este soluția ideală atunci când ai planuri importante pentru a îmbunătății calitatea vieții tale și a celor din jur.

Credius, partenerul tău de nădejde.