Credit de nevoi personale de la Credius – Soluția ideală pentru orice situație

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ai nevoie de bani urgent și să nu ai la cine să apelezi? Fie că este vorba despre o sumă mai mare pentru planuri importante, sau o sumă mai mică pentru probleme urgente, e bine să ai pe cineva care să te ajute să ieși din impas. De aceea, Credius este aici să îți ofere un credit de nevoi personale, care face grijile financiare să dispară imediat. În funcție de nevoi, poți alege un credit mic pe termen scurt, un credit mare pe termen lung, un credit pentru bunuri și multe alte opțiuni de creditare.

Daca esti in cautarea unei solutii pentru a face rost de bani ca sa iti platesti cheltuielile neasteptate atunci alege unul dintre aceste credite de nevoi personale pe termen lung ca sa poti sta linistit si sa iti planifici cu calm viitorul.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pe termen scurt pentru nevoi urgente

Creditul mic pe termen scurt de la Credius îți permite să împrumuți bani rapid atunci când te confrunți cu o nevoie urgentă. Dacă ai multe facturi neplătite pe care trebuie să le achiți imediat, ai de restituit urgent o sumă de bani sau ai de cumpărat un cadou pentru un eveniment apropiat, un credit mic pe  termen scurt te va scăpa de problemă simplu și rapid. Completezi online cererea de credit, iar echipa Credius îți va oferi un răspuns în mai puțin de 60 de minute. Poți împrumuta o sumă cuprinsă între 600 și 2.000 de lei, pe o perioadă de la 4 până la 6 luni, fără a mai deranja rudele sau apropiații.

Credit mare pentru proiecte pe termen lung

În sfârșit, ai ajuns la concluzia că și tu meriți o viață mai bună. Pentru că te-ai săturat să aștepți până ți se umple pușculița, e timpul să alegi un credit mare pe termen lung. Dacă ai un proiect important, care va îmbunătăți viața ta sau a familiei tale, poți face un împrumut între 600 și 30.000 de lei.  Sumele sunt mai mari, dar ratele lunare sunt mai mici decât la creditele scurte. Creditul de nevoi personale pe termen lung este soluția ideală atunci când vrei să achiți studiile copilului, să renovezi apartamentul, să urmezi un tratament sau să realizezi orice alte planuri.

Nu mai aștepta o viață întreagă pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit. Ia un credit de nevoi personale de la Credius, iar grijile tale financiare vor dispărea instant.