A venit timpul să-ți schimbi televizorul

Ți-ai promis de multă vreme că vrei să-ți schimbi televizorul vechi cu unul mai bun, care să fie pe placul întregii familii. Dacă bugetul nu ți-a permis nici până acum să-ți duci planurile la capăt, nu mai trebuie să amâni și de data asta. Credius este alături de tine și te ajută cu un împrumut, în funcție de dorințele tale.

Credit mic pentru un televizor mare

Cu un credit mic pe termen scurt de la Credius, poți cumpăra chiar azi televizorul Ultra HD 4k la care visezi de atâta timp. Cu o sumă cuprinsă între 600 și 2.00 de lei, pe o perioadă de la 4, până la 6 luni, poți să stai fără grija banilor și să îți planifici bugetul liniștit. Ca să completezi cererea de credit, nu ai nevoie decât de buletin. Aplică online, iar echipa Credius te va contacta în mai puțin de 60 de minute. Creditul mic pe termen scurt este soluția ideală care îți va aduce televizorul mult visat și te va ajuta să stai liniștit, fără să te gândești la lipsurile financiare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cumpără online prin credit online

Ai încercat vreodată să faci cumpărături prin Online-online by Credius? Principiul e simplu: adaugi în coșul virtual orice dorești tu, din orice magazin online partener Credius, iar la sfârșit plătești produsele prin credit online. Pentru că avem mulți parteneri din domeniul electronicelor și electrocasnicelor, vei avea cu siguranță de unde să alegi televizorul preferat la cea mai bună ofertă. În plus, nu uita că totul se petrece online, direct de pe canapeaua ta. Poți opta pentru un credit mare pe termen lung sau un credit mic pe termen scurt, în funcție de nevoi.

Dacă îți dorești un credit fix, pe care să-l obții rapid, cu minim de efort, chiar din confortul casei tale, apelează la noi! Cu un credit mic pe termen scurt de la Credius te poți bucura de un televizor nou alături de prieteni și familie. Completează chiar azi cererea de credit, simplu și rapid!