Credite Pentru Vacanță de la Credius

Nu ai reușit nici acum să pleci în vacanță? Dacă ai constatat că economiile tale nu sunt suficiente pentru a-ți permite vacanța la care ai visat, nu renunța. Ai așteptat prea mult această perioadă ca să nu te bucuri de ea. De aceea, Credius îți oferă un credit pentru vacanță, pe termen lung sau pe termen scurt, în funcție de dorințele tale.

Te-ai gândit că un credit de nevoi personale îți poate îndeplini dorințele la care ai visat atâta timp?  Acum este posibil să primești online, direct în contul personal, banii pentru o vacanță de neuitat!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit nevoi personale pe termen scurt

Ești un iubitor al city break-urilor și îți plac vacanțele scurte și dese. Creditul mic pe termen scurt de la Credius este soluția ideală care acoperă  toate cheltuielile pentru escapade ta, fie că pleci undeva în țară sau în străinătate. Cu creditul mic pe termen scurt poți împrumuta o sumă cuprinsă între 600 și 2000 de lei, pe o perioadă de la 4 până la 6 luni. În plus, nu îți face probleme și te eliberează de grija banilor. Nici nu mai e nevoie să deanjezi rudele pentru un împrumut și poți restitui împrumutul cu ușurință din salariile următoare.

Credit pe termen lung pentru vacanța ideală

Pentru că ai lucrat atâtea luni până acum, meriți o vacanță de care să te bucuri din plin. Oricare ar fi destinatia ta, creditul mare pe termen lung de la Credius este soluția ideală. Cu o sumă cuprinsă între 600 și 30. 000 de lei, te eliberezi complet de grija banilor și poți călători oriunde pentru o perioadă lungă de timp. Mai mult, creditul pentru vacanță ți-l oferim online, simplu și rapid.

Completează online cererea de credit, doar cu buletinul, iar noi îți oferim răspunsul în mai puțin de o oră.