Credite pentru românii de peste hotare

In speranta de a cladi un viitor mai bun pentru familiile lor, multi romani aleg sa se stabileasca in strainatate. Pentru a avea un nivel de trai mai ridicat la intoarcerea in tara, ei aleg sa isi gaseasca de munca peste hotare. Cu toate acestea, exista in continuare probleme financiare pe care romanii din strainatate le intampina.

De aceea, Credius a introdus pe piata din Romania un serviciu nou: Credit Diaspora, dedicat special romanilor din strainatate. Acum, romanii din Spania, Italia si Mare Britanie pot obtine un imprumut rapid de la distanta, fara sa se mai deplaseze in tara si sa piarda timp si energie pe drumuri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit Diaspora

Credit Diaspora este un concept inovativ, creat de Credius pentru a veni in ajutorul romanilor care sunt departe de casa. Chiar daca nu mai esti aproape de cei dragi de acasa, le poti oferi o viata mai buna.

Creditul pentru diaspora permite romanilor stabiliti in Italia, Spania sau Marea Britanie sa faca imprumuturi rapide, fara comisioane si fara birocratie, cu rate mici. Imprumutul se face 100% online, asa ca nu e nevoie sa te deplasezi in tara si sa pierzi vremea pe la cozi infernale.

Imprumuturi mari si mici pentru romanii din strainatate

Creditul pentru diaspora permite romanilor sa imprumute o suma cuprinsa intre 600 si 9000 de euro, pentru o perioada de la 7 pana la 60 de luni. Astfel, chiar daca nu ai domiciliul stabilit in Romania, poti aplica pentru un credit mare pe termen lung sau un credit mic pe termen scurt.

Creditul Diaspora este solutia ideala cand vrei sa investesti mai mult in educatia copilului, sa amenajezi o locuinta mai confortabila pentru familia de acasa sau, pur si simplu, sa le oferi un trai de zi cu zi mai bun.

Credius este alaturi de romani, oriunde s-ar afla!