Mai aproape de ACASĂ cu împrumuturi pentru românii din Diaspora

Pentru mulți români, cuvântul ACASĂ este cuvântul ce le vine cel mai des în minte și care îi pune pe gânduri. Gânduri de dor, de neliniște, de nesiguranță, pentru că au ales alte drumuri departe de casa pentru a avea un viitor mai bun pentru familiile lor. Cu toate aceste sacrificii, românii au în continuarea probleme financiare și solicită ajutor instituțiilor bancare și nebancare.

De aceea, la Credius, serviciul poate cel mai accesat este programul: Credit Diaspora, adică împrumuturi pentru românii din Diaspora. Prin intermediul acestui program, cei plecați pot obține un împrumut rapid de la distanță, fără să se mai deplaseze în țară și să piardă timp pe drumuri.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pentru Diaspora

Creditul Diaspora permite obținerea de împrumuturi pentru românii din Diaspora  cu documentație minima, fara garantii și fără a se deplasa în România.

Acest program de finanțare ofera posibilitatea de a aplica pentru un credit pentru românii din străinătate. Aceștia pot obtine acces la o sumă de bani care sa le permita investitiile dorite in educatia copiilor, in problemele de sănătate, în renovarea locuinței pentru mai multă siguranță, dar si in sprijinul celor de acasa.

Creditul pentru românii din străinătate se acordă în euro, plecând de la suma de 1000 de euro și având o limită de 10.000 de euro, pe o perioada de plată de la 20 de luni, până la 60 de luni. Pentru a ști cu exactitate cât vor avea de plată lunar, cu Credius au la dispoziție aplicația de calcul a ratelor tale, un calculator de rate.

Credius, primul credit pentru românii din Diaspora

Credius IFN este prima instituție financiară care a investit in crearea unui produs de creditare pentru romanii din străinătate.

Pentru accesarea unui credit pentru Diaspora, trebuie doar să completezi online cererea de imprumut. Pașii sunt simpli și rapizi. Completezi cererea de venit disponibilă online, urmată de cererea online si uploadezi documentele solicitate. Obții aprobarea Credius si oferta detaliata de creditare, urmată de un contract online cu semnătură electronica. Banii vor fi transferați direct în contul tău bancar, urmând ca tu să-I investești în orice nevoie ai.

Găsești toate detaliile și informațiile în secțiunea Credius dedicată acestui tip de creditare!