Mai aproape de casa cu Credite Diaspora pentru romanii din afara

Pentru multi romani, cuvantul ACASA este cuvantul ce le vine cel mai des in minte si care ii pune pe ganduri. Ganduri de dor, de neliniste, de nesiguranta, pentru ca au ales alte drumuri departe de casa, pentru a avea un viitor mai bun familiile lor. Cu toate aceste sacrificii, romanii au in continuarea probleme financiare si solicita ajutor institutiilor bancare si nebancare.

De aceea, la Credius, serviciul poate cel mai accesat este programul: Credit Diaspora, adica imprumuturi online pentru romanii din Diaspora. Prin intermediul acestui program, cei plecati pot obtine un imprumut rapid de la distanta, fara sa se mai deplaseze in tara si sa piarda timp pe drumuri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pentru Diaspora

Creditul Diaspora permite obtinerea de imprumuturi pentru romanii din Diaspora cu documentatie minima, fara garantii si fara a se deplasa in Romania. Acest program de finantare poate fi extrem de facil si util cetatenilor romani din strainatate. Acestia pot obtine acces la o suma de bani care sa le permita investitiile dorite in educatia copiilor, in problemele de sanatate, in renovarea locuintei pentru mai multa siguranta, dar si in sprijinul celor de acasa.

Creditul pentru romanii din strainatate se acorda in euro, plecand de la suma de 1000 de euro si avand o limita de 10.000 de euro, pe o perioada de plata de la 20 de luni, pana la 60 de luni. Pentru a sti cu exactitate cat vor avea de plata lunar, cu Credius au la dispozitie aplicatia de calcul a ratelor tale, un calculator credit.

Credit Diaspora de la Credius, pentru romanii din afara

Credius IFN este prima institutie financiara care a investit in crearea unui produs de creditare pentru romanii din strainatate. Pentru accesarea unui credit online pentru Diaspora, trebuie doar sa completezi online cererea de imprumut. Pasii sunt simpli si rapizi. Completezi cererea de venit disponibila online, urmata de cererea online si uploadezi documentele solicitate.

Obtii aprobarea Credius si oferta detaliata de creditare, urmata de un contract online cu semnatura electronica. Banii vor fi transferati direct in contul tau bancar, urmand ca tu sa-I investesti in orice nevoie ai. Gasesti toate detaliile si informatiile in sectiunea Credius dedicata acestui tip de creditare!

Citeste si despre: acte necesare credit, cum se calculeaza dobanda la credit.