Cumpară azi tot ce ai nevoie cu un împrumut de nevoi personale de la Credius!

Împrumutul de nevoi personale este o soluție rapidă de a obține o suma de bani în cel mai scurt timp. Accesarea unui credit de nevoi personale este cu siguranță o variantă care ne poate ajuta în situații dificile neprevăzute și este metoda de luat în calcul pentru un ajutor financiar.

De menționat este faptul că un împrumut pentru credit de nevoi personale nu este doar pentru situațiile de urgență. Ci poți să aplici fără probleme și în cazul în care pe lista ta de dorințe au început să apară din ce în ce mai multe achiziții.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Aplici pentru un credit flexibil!

Dacă aplici pentru un credit de nevoi personale de la Credius, ești cel mai norocos! Ai libertatea de a alege atât suma de bani pe care vrei să o împrumuți, cât și perioada de timp în care să o returnezi. Ba mai mult, îți poți calcula ratele lunare, fixe sau descrescătoare.

De obicei, acest tip de împrumut poate fi acordat pentru intervale care variază de la 1 la 5 ani, având astfel posibilitatea de a-ți planifica bugetul și de a înapoia suma totală până la termenul precizat în contract.

Care este lista ta de nevoi?

Dorințele și nevoile sunt diferite de la om la om, ca și puterea financiară pentru a le satisface. Un împrumut de nevoi personale de la Credius este gândit pentru a fi accesat într-un mod cât mai facil și este creat special pentru nevoile tale. Noi am găsit câteva dintre situațiile în care să utilizezi cel mai eficient suma împrumutată în urmă acestui gen de credit.

  • Schimbarea mașinii, mici reparații în casă, mobilă nouă în dormitor, electrocasnice noi performante, bilete pentru vacanța ideală, sau nunta de vis! Oricare ar fi dorința ta, un împrumut pentru credit de nevoi personale te ajuta să ți-o îndeplinești, pentru că îți oferă o suma suficientă pentru orice ai nevoie!
  • Cheltuielile neprevazute de genul urgentelor medicale, pentru care nu poti apela de fiecare data la sprijinul familiei sau al prietenilor. Dar poti apela oricand la un credit de nevoi personale pentru a rezolva problema.

Îți oferim un împrumut de nevoi personale sigur și rapid, iar modalitatea de obținere este cum nu se poate mai simplă, astfel ca ție să nu îți rămână altceva de făcut decât să te bucuri de suma împrumutată.