Te-ai săturat să te deplasezi pentru un împrumut?

Știm ce bătaie de cap întâmpini atunci când vrei să obții un împrumut. Acte, documente, hârtii, stat la coadă, stat la altă coadă, timp pierdut pe drum și aprobarea pe care o aștepți oră de oră cu sufletul la gură. Dacă situația ta financiară e la limită și te pregătești să aplici pentru un împrumut, nu te îngrijora! Cu Credius, toate problemele birocratice dispar. În plus, avem o nouă veste care îți va face viața mai ușoară.

Credius mai aproape de tine

Vrem să te ajutăm și mai ușor cu împrumuturile, așa că am venit mai aproape de tine. Acum, poți să găsești un birou Credius în fiecare județ din țară. Cu peste 100 de puncte în toată țara, îți va fi ușor să ne găsești la nevoie. Indiferent de locație, te bucuri de opțiuni multiple de creditare, iar împrumuturile se acordă indiferent de antecedentele financiare, venituri sau vârstă. Alege biroul Credius cel mai apropiat de casa ta, iar noi îți vom rezolva problema financiară simplu și rapid.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Împrumut Online

Chiar dacă ne-am mutat mai aproape de tine, nu uita că poți să ne contactezi chiar de pe canapeaua ta. Aplică pentru un credit online prin completarea cererii de credit de pe site-ul nostru, iar noi îți vom oferi răspunsul în mai puțin de o oră. Este soluția ideală atunci când nu ai posibilitatea să ajungi la un birou Credius pentru a lua un împrumut. În funcție de nevoile tale, poți aplica pentru un împrumut mic pe termen scurt sau pentru un împrumut mare pe termen lung, printr-un simplu click, la cea mai mare viteză.

Dacă ești în căutare de credite în România, ne poți găsi oriunde. Credius, partenerul tau de nadejde, mai aproape de tine.