Visezi la o mașină nouă? Ia un Credit Mare pe termen lung

Pentru că vara e aici, ți-ai dori să te deplasezi cu mai mare ușurință oriunde în vacanțe și să stai fără griji. Tot ce-ți trebuie pentru asta e mașina nouă pe care ți-ai promis-o acum multă vreme, dar, din păcate, nu ți-ai permis-o. Dacă problemele financiare nu s-au rezolvat, Credius are vești bune pentru tine. Cu un credit mare pe termen lung, visul tău se poate transforma în realitate chiar azi.

Creditul auto este foarte ușor de obținut, fiind necesar un minim de documente si este accesibil 100% online, din fata calculatorului. Banii se virează direct în contul personal, iar pentru rambursare anticipata, Credius te rasplatește cu bani, în loc să perceapă comisioane!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit Mare pentru mașină pe termen lung

Nu are rost să îți îngreunezi și vara asta, în așteptarea unor vremuri mai bune care să-ți permită mașina dorită. Ca să nu apelezi iar la rude sau prieteni pentru a împrumuta bani, Credius îți oferă soluția ideală – un credit auto. Creditul mare pe termen lung de la Credius îți permite să faci un împrumut de până la 30.000 de lei, pentru o perioadă de până la 60 de luni. Suma e suficient de mare pentru a-ți înlocui vechea mașină cu una mai bună, iar ratele suficient de mici pentru a te bucura de vacanță fără să ai grija banilor. Așa că vino în viteză la cel mai apropiat birou Credius, iar noi îți vom rezolva imediat problema financiară.

Credit online pentru mașină nouă

Orice opțiune de creditare ai alege, la Credius poți aplica pentru împrumut oricând, la orice oră, fără să te ridici de pe canapea. Completezi cererea de credit online, direct de pe site-ul Credius, iar noi îți oferim răspunsul în mai puțin de o oră. În plus, nu e nevoie să îți bați capul cu documente și alte hârtii. La Credius poți aplica pentru un împrumut doar cu buletinul. În loc să pierzi timpul pe la cozi și oficii, îl poți folosi ca să cauți mașina care se potrivește cel mai bine planurilor tale.

Ai așteptat destul! Ia un credit mare pe termen lung de la Credius și cumpără-ți mai repede mașina la care visezi.