Credite Avantajoase Pentru O Vară De Neuitat

Ai așteptat mult perioada concediilor, însă acum când e aici, ai constatat că economiile tale nu sunt suficiente pentru vacanța la care visezi. Nu te întrista. Credius îți salvează vara cu un Credit pentru Concediu. Creditul mic pe termen scurt și creditul mare pe termen lung de la Credius nu te vor lăsa să stai acasă vara asta.

Credit Mic pentru City Break

Dacă ai un buget restrâns sau preferi vacanțele scurte, cea mai potrivită soluție este un credit mic pe termen scurt. Un împrumut de până la 2.000 de lei acoperă toate cheltuielile de călătorie fără să îți creeze probleme financiare. Cu creditul mic, restitui împrumutul cu ușurință din salariile următoare și stai fără grija banilor. Așa că alege-ți destinația dorită pentru city break, completează online cererea de credit și în mai puțin de o oră poți începe să împachetezi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit Mare pentru o vacanță de neuitat

După atâtea luni de muncă, meriți o vacanță lungă de care să te bucuri din plin. Pentru că vrem să uiți complet de grija banilor, îți oferim creditul mare de care ai nevoie. Nu trebuie să îți faci griji în privința destinației. Cu un credit mare pentru concediu de la Credius împrumuți o sumă între 600 și 30.000 de lei, astfel încât să poți călători oriunde. Aplică simplu și rapid direct de pe site-ul Credius, doar cu buletinul.

Vacanța de vis doar la un click distanță

Fie că alegi un city break sau o vacanță mai lungă, Credius îți oferă banii de care ai nevoie simplu și rapid. Nu e nevoie să te deplasezi la un birou Credius și să pierzi timpul pe drumuri. Completează online cererea de credit, doar cu buletinul, iar noi te vom contacta în mai puțin de o oră.

Dă viață vacanței tale cu un Credit pentru Concediu!

Credius, partenerul tău de călătorii.