Scapă de grijile zilnice cu un credit mic pe termen scurt

Știm că ai multe cheltuieli. Bani pentru facturi, bani pentru vacanțe, pentru cadourile celor dragi sau pentru micile plăceri de zi cu zi.  De ce să tai de pe listă? Un credit mic pe termen scurt de la Credius îți va îndeplini toate dorințele simplu și rapid. În plus, este soluția ideală atunci când te confrunți cu o situație neprevăzută și ai nevoie urgentă de bani. Nu trebuie decât să completezi cererea de credit online, fără bătăi de cap, doar cu buletinul.

Atunci când ai o nevoie urgentă…

Credius îți este alături cu un credit rapid cu rate mici, care să nu-ți dea bătăi de cap. Împrumutul rapid este soluția ideală atunci când ai multe facturi neplătite sau te confrunți cu o situație neprevăzută. Cu o sumă cuprinsă între 600 și 2000 de lei, grijile tale se rezolvă instant și poți achita fără probleme întreaga sumă din salariile imediat următoare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Atunci când vrei să pleci în vacanță…

Nu mai trebuie să-ți amâni planurile de pe o zi pe alta. Creditul mic pe termen scurt te ajută să-ți umpli bagajul cu tot ce ai nevoie pentru vacanța ta, să îți cumperi cazare și să-ți achiți drumul. Completezi cererea de credit online, doar cu buletinul, iar în mai puțin de o oră poți începe să împachetezi.

Atunci când vrei să fii alături de cei dragi…

Ia un credit mic pe termen scurt pentru momente de neuitat. Dacă vrei să faci un cadou sau o surpriză celor apropiați, nu lăsa bugetul să te împiedice. Un împrumut rapid pe termen scurt este tot ce ai nevoie pentru a-i surprinde.

Nu lăsa lipsa banilor să stea în calea fericirii tale. Aplică pentru un credit mic pe termen scurt doar cu buletinul, fără adeverință de venit. Completează chiar acum cererea de credit online.