Vrei să faci cumpărături online? Ia un credit pentru bunuri

Cunoaștem cu toții tentația cumpărăturilor online. Accesăm site-ul simplu și rapid, adăugăm în coș toate produsele preferate și plasăm comanda direct de pe canapea, fără deplasări și fără stat la coadă. Ce ne facem însă atunci când ne împotmolim la ultimul pas, din cauza bugetului insuficient? Dacă te-ai aflat și tu vreodată într-o astfel de situație neplăcută, află că există o soluție rapidă și eficientă la problema ta: un credit pentru bunuri de la Credius. În oricare dintre magazinele partnere Credius ai posibilitatea de a achita cumpărăturile prin credit online, fără să ai grija banilor.

Creditul pentru bunuri indeplinește orice dorință

Noi știm că îți dorești multe lucruri: să îți schimbi telefonul vechi cu un iphone, să cumperi un televizor mai mare de care să te bucuri alături de întreaga familie, să renovezi întreg apartamentul sau să cumperi electrocasnice noi pentru bucătăria ta. Pe scurt, să ai parte de viața pe care ți-o dorești, fără să stai cu grija banilor. Cu Credius, visele tale pot prinde viața mai ușor. Nu mai e nevoie să aștepți luni sau ani de zile pentru a putea obține ce îți dorești. Cu un credit pentru bunuri poți cumpăra orice din magazinele partenere, din categorii precum electronice și electrocasnice, mobilă, îmbrăcăminte, centrale termice, biciclete sau gadgeturi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Online, simplu și rapid

Pentru a obține un credit pentru bunuri, nu e nevoie să ne faci o vizită la un birou Credius. Tot ce trebuie să faci este ca la final, după ce ți-ai ales toate produsele, să selectezi metoda de plată prin credit online. Noi îți vom oferi răspunsul în cel mai scurt timp, iar cumpărăturile tale vor fi livrate chiar la tine acasă.