Visezi să ai propria afacere?

De câte ori nu te-ai gândit că ai vrea să îți întemeiezi propria afacere și să muncești cu drag pentru tine? Știm că ai multe idei de business, însă o mare piedică în calea ta este lipsa banilor cu care să pornești. Pentru că o afacere bună începe cu o investiție pe măsură și pentru că avem încredere în potențialul tău, îți oferim un credit mare pe termen lung. Nu trebuie decât să completezi cererea de credit online, doar cu buletinul, iar în mai puțin de 60 de minute vei primi răspunsul nostru.

Credit mare pentru antreprenori de succes

Vrem să facem parte din povestea ta de succes, așa că îți venim în ajutor cu un credit mare pe termen lung, cu care să faci primul pas în afacerea ta. Cu un împrumut de până la 30.000 de lei, poți da startul noii tale cariere, cea de antreprenor. Indiferent de profilul proiectului pe care te pregătești să îl demarezi, creditul pentru business de la Credius îl primești simplu și rapid, doar cu buletinul și fără adeverință de venit. Cu propria ta afacere, vei putea oferi celor dragi o viață mai bună.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit online simplu și rapid

Dacă vrei să aplici pentru un credit mare pe termen lung, nu e nevoie să te deplasezi la un birou Credius. Știm că ai multe lucruri de pus la punct pentru viitoarea ta carieră, așa că nu te ținem pe drumuri degeaba. Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea de credit online în patru pași simpli, doar cu buletinul. În mai puțin de o oră, primești răspunsul nostrum și ești gata te treabă. Simplu și rapid, fără bătăi de cap.

Cu un credit IMM de la Credius, ne propunem să sprijinim spiritul antreprenorial al tuturor românilor și să ajutăm la evoluția mediului de afaceri.

Nu mai aștepta, fă ce ți-ai dorit o viață întreagă. Credius, partenerul tău de nădejde, e aproape de tine și îți oferă suportul de care ai nevoie.