Vrei finanțare pentru un proiect important? Ia un credit pe termen lung de la Credius!

Îți dorești o viață mai bună și te-ai gândit, nu de puține ori, să pui bazele propriului proiect, să îl dezvolți, să investești în el și, apoi, să culegi roadele. Din păcate, însă, situația financiară nu îți permite să investești în propriul vis. Din fericire, finanțarea ta e mai aproape decât crezi. Ia un credit mare pe termen lung de la Credius și construiește o viață mai bună pentru tine și cei dragi. Dacă visezi de mult timp să ai proria ta afacere, este momentul să aplici acum la un credit pentru IMM de la Credius!

Rescrie-ți povestea cu un credit pe termen lung

Pentru că fiecare dintre voi merită o viață mai bună și muncește din greu pentru asta. Iar noi, cei de la Credius, vrem să facem parte din povestea ta de succes. Poveștile copilăriei ne-au învățat că drumul spre succes e unul extrem de greu și că nu toți se bucură la final. La Credius, rescriem aceste povești, pentru că noi vrem ca drumul spre succes să fie ușor și, la final, să se bucure cât mai mulți.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Și, în plus, nu trebuie să aștepți ani la rândul, ca eroii din poveștile copilăriei, ca să îți vezi visul împlinit. Acum, trebuie să aștepți mai puțin de 60 de minute. Pentru că timpul tău e important pentru noi. De aceea, noi, cei de la Credius, facem totul rapid, simplu și eficient. Așa că, dacă vrei să trăiești propria poveste de succes, ia un credit pe termen lung de la Credius și nu mai sta pe gânduri.

Credit rapid și cu documente minime. La orice oră

Acum, cu documente minime, poți obține finanțare maximă. Ai nevoie doar de buletin și, în mai puțin de 60 de minute, poți beneficia de un credit cuprins între 600-25.000 de lei, în funcție de nevoile tale. Rapid, simplu, fără dureri de cap, fără să ne spui ce vrei să faci cu banii, fără să alergi în stânga și în dreapta. Și la orice oră, pentru că noi îți suntem alături 24/24, inclusiv în weekend.

Contactează-ne și ajută-ne să scriem povestea ta de succes. Dacă nu ai timp să vizitezi una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, completează formularul online, îți ia doar cinci minute. Dacă ești presat de timp, lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te sunăm înapoi. Și, ca să îți câștigăm timp, îți aducem și contractul acasă, împreună cu banii. Pe scurt, îți facem viața mai ușoară.

Credit fără dureri de cap și pachetul ANTICREDIT

Ce înseamnă un credit fără dureri de cap? La Credius, înseamnă transparență totală, fără taxe ascunse, rate fixe, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, care să se concretizeze în creditul potrivit nevoilor tale. Cu alte cuvinte, un credit ușor, rapid și cu cele mai mici rate lunare. Un credit mai ieftin decât alte credite rapide.

În plus, perioada de finanțare este cuprinsă între 6-60 de luni și, cum fiecare credit Credius este însoțit de pachetul ANTICREDIT, nu achiți comision la rambursarea anticipată, ci ești plătit. Da, ai citit bine. Te plătim să rambursezi anticipat. Pachetul ANTICREDIT, oferit în premieră mondială de Credius, ușurează creditul, crește flexibilitatea și oferă bonusuri.

Poveștile de succes se scriu la Credius.