Cauti un imprumut rapid online?

Sa ai acces la creditare rapida in conditii de siguranta devine tot mai important. Online-ul este mediul care iti permite sa pastrezi cel mai eficient ”distantarea sociala”, iar Credius a creat toate conditiile pentru accesarea unui imprumut rapid online care sa-ti rezolve orice problema financiara.

Din fata unui calculator, de pe canapea sau din oras, cu un smartphone, aplicarea pentru un imprumut online nebancar se face in cateva minute. Si pentru ca timpul este inamicul principal cand este vorba de probleme financiare neprevazute, precum o interventie medicala sau achitarea unor obligatii financiare restante, aprobarea si primirea banilor solicitati dureaza cateva ore. Ii poti avea in cont, daca optezi pentru aceasta varianta, tot pentru a mentine toata aceasta procedura de contractare a unui imprumut urgent online intr-o zona de siguranta.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cauti un credit rapid online fara acte? Nimic mai simplu: folosind calculatorul de pe site, iti poti calcula instant rata estimata pentru acest tip de credit, in functie de suma dorita si de perioada pe care se poate intinde imprumtul.

Pasi de urmat

Pentru a aplica la un produs de creditare din oferta Credius, trebuie sa verifici in primul rand daca indeplinesti conditiile obligatorii: varsta de peste 18 ani, cetatenia romana si domiciliul in Romania, precum si o vechime de minim 1 luna la actualul loc de munca.

Pasul urmator este completarea si trimiterea cererii de creditare. Fiind un imprumut fara acte, online, o copie dupa actul de identitate este singurul document pe care trebuie sa-l atasezi solicitarii tale. Pentru situatia in care esti pensionar, mai este nevoie si de cel mai recent talon de pensie. In cel mult 60 de minute poti primi aprobarea si poti semna contractul de creditare. Totul online si in siguranta.

Cu limite generoase de creditare, de pana la 40000 de lei, la Credius ai posibilitatea de a-ti rezolva orice problema financiara cu care te confrunti. Ai la dispoziție pana la 60 de luni pentru a returna orice imprumut rapid online, asa ca poti folosi banii in liniste.

Pentru un imprumut instant tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar echipa noastra te va ghida catre cel mai potrivit mod de acordare a creditului.

Conditiile sigure de interactiune cu Credius se aplica si in cazul returnarii ratelor pentru imprumutul contractat. Datorita metodelor de plata multiple puse la dispozitie, poti achita fie cu cardul, fie prin transfer bancar, in conturile Credius. Nu mai este nevoie să cauti, la noi poti aplica in siguranță pentru cel mai avantajos imprumut rapid online!