Credit persoane juridice cu aprobare in 24 de ore

Asigurarea unui flux constant de resurse financiare pentru sustinerea activitatii este una dintre preocuparile curente ale firmelor, mai ales cand vine vorba de cele care activeaza in domenii afectate direct de pandemia de COVID-19. Ofertele de tip imprumut firma pot raspunde intr-o mare masura necesitatilor de finantare din economie, dar este importat ca accesul la bani sa fie rapid si avantajos.

Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) sunt cele mai vulnerabile in cazul unor probleme cu cash flow-ul, acestea avand rezerve limitate si depinzand intr-o mare masura de plata la timp a facturilor emise catre clienti. In conditiile in care termenul mediu de plata a facturilor a depasit in acest an 120 de zile, multe firme trebuie sa caute alte solutii si sa apeleze si la varianta credite persoane juridice.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Oferta Credius pentru aceste situatii combina avantajele unui produs avand limite generoase de finantare, cu un proces de aprobare online rapid si proceduri simplificate.  Sumele puse la dispozitia IMM-urilor pot ajunge pana la 450000 de lei, o valoare care poate acoperi atat rezolvarea unor urgente financiare, precum plata unor furnizori sau a obligatiilor de plata catre bugetul de stat sau poate ajuta la demararea unor planuri de dezvoltare. Se pot achizitiona utilaje si echipamente noi sau se pot deschide unitati suplimentare de productie, cu ajutorul carora firma poate castiga un avantaj competitional pe piata.

Aplici in siguranta, online

Inainte de a aplica, firmele interesate pot utiliza instrumentul pus la dispozitie de Credius, un calculator credite persoane juridice, care poate estima pe loc valoarea ratei lunare, in functie de durata imprumutului, care poate fi de cel mult 48 de luni, si de suma dorita. Odata aflata rata sustenabila ce poate fi achitata, se poate incepe procesul de aplicare, prin completarea formularului de contact de pe site. Firmele solicitante vor primi pe mail modelul de cerere de finantare si documentele necesare pentru preaprobare.

Aceste credite online pentru persoane juridice din oferta Credius nu necesita nicio deplasare, toate etapele fiind optimizate pentru modul digital. Imprumuturile se pot accesa in sigurata, de la birou sau de acasa, doar cu ajutorul uni calculator sau smartphone. Dupa trimiterea cererii completate si a documentelor solicitate, firma care a aplicat va primi rezolutia si, daca raspunsul este pozitiv, poate avea banii in cont in doar 24 de ore.

Posibilitatea de a avea acces la bani vitali pentru continuarea activitatii firmei in doar 24 de ore este o facilitate de care multe companii au nevoie. Daca esti intr-o astfel de situatie, nu ezita sa aplici la Credius pentru imprumutul de care ai nevoie!