Iti trebuie bani pana la urmatorul salariu?

Necesitatea unei sume suplimentare de bani pentru rezolvarea unor urgente financiare poate aparea intr-un moment neprevazut si nepotrivit. Daca nu ai o suma pusa deoparte pentru astfel de situatii, vei avea, probabil, nevoie de un credit pana la salariu, care sa te ajute sa iesi din impas.

Nivelul cheltuielilor lunare ale unei persoane poate varia in anumite momente, chiar daca, in general, acea persoana este una chibzuita. Dincolo de cheltuielile recurente, care sunt stiute, exista evenimente si probleme ce nu pot fi prevazute. Necesitatea unei investigatii medicale, o defectiune de rezolvat la masina cu care faci zilnic naveta la serviciu, o somatie de plata de la fisc. Sunt si situatii fericite, precum cea in care ai nevoie de bani pentru a nu rata o buna ocazie de a achizitiona un bun la un pret imbatabil. Indiferent de situatie, ai nevoie de o solutie rapida de a imprumuta suma de bani necesara pe termen scurt.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius intelege aceste situatii si iti pune la dispozitie un credit pe termen scurt, in conditii avantajoase. Si din punct de vedere al perioadei de creditare, dar si al procedurilor de acordare sau al modalitatilor de rambursare.

Cum aplici pentru un credit pana la salariu

Cea mai sigura modalitate de a aplica pentru un credit in aceasta perioada de pandemie COVID-19 este cea online. Din fata unui calculator sau direct de pe telefon, poti aplica fara sa te expui niciunui risc. Nu trebuie sa iesi din casa, nu trebuie sa alegi dupa acte, nu ai de ce sa pierzi timp pretios. Cererea de credit pana la salariu online se completeaza in doar cateva minute cu datele solicitate si se trimite catre Credius. Singura documentatie care trebuie atasata cererii este o copie dupa actul de identitate.

Daca sunt indeplinite conditiile minime obligatorii: varsta peste 18 ani, cetatenia romana, domiciliul in Romania si vechime minima de 1 luna la locul de munca, procedura de analiza a solicitarii este foarte rapida. In cel mult 60 de minute poti obtine contractul de imprumut si te poti apropia si mai mult de rezolvarea urgentei financiare. Suma solicitata se poate vira intr-un cont sau se poate ridica de la o banca agreeata.

Recomandarea este ca, inainte de a solicita acest credit pana la salariu urgent, sa folosesti facilitatea pusa la dispozitie de Credius pentru estimarea ratei pe care trebuie sa o platesti. Calculatorul de rate iti poate arata pe loc, in functie de suma si de perioada de creditare, valoarea estimate a ratei lunare de rambursat. Acest calculator te va ajuta sa-ti ajustezi solicitarea in functie de veniturile de care dispui.

Creditul pe termen scurt de la Credius se acorda pe 12 sau 24 de luni. Cu un grad mare de aprobare, acest produs este foarte util multor categorii de persoane, cu diverse niveluri de venit. Il poti folosi si tu daca ai nevoie de bani pana la salariu!