Alege IFN Credius pentru nevoile tale de finantare

Atunci cand nevoia ta de finantare este mai mare decat resursele pe care le ai, ajungi in situatia de a cauta surse suplimentare. De cele mai multe ori ai nevoie de bani in plus pentru o perioada scurta de timp, de cateva luni. Una dintre variantele la care merita sa te gandesti este un credit IFN online.

IFN pentru ca aceste Institutii Financiare Nebancare au produse de creditare pentru situatii urgente, cu acordare rapida si in conditii mai flexibile decat ale bancilor. Online pentru ca suntem intr-o perioada in care tehnologia ne ajuta sa rezolvam digital multe dintre situatii, iar contextul general ne indeamna sa pastram desitantarea sociala pe cat posibil.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius este o institutie de credit IFN, online si offline, care inoveaza permanent pentru a oferi clientilor cele mai avantajoase imprumuturi. Fiecare dintre tipurile de imprumuturi din oferta Credius poate sa raspunda cel putin uneia dintre nevoile tale.

Ai nevoie de un credit maine? Credius iti poate analiza rapid solicitarea de credit, poti primi un raspuns in 60 de minute si poti avea banii in cont in 24 de ore. Ai fost refuzat de multe alte institutii de de finantare? La Credius ai conditii liberalizate, felxibile, care asigura un grad ridicat de aprobare si, astfel, acces fara restrictii la credite.

Vrei sa scapi de birocratie si sa aplici direct de pe telefon? Oferta de credite online IFN este disponibila la Credius doar la cateva click-uri distanta. Poti aplica de acasa, din metrou sau tren, pe telefon, stand in parc sau asteptand o cafea. Pentru ca cererea de credit se completeaza in 5 minute. Si la ea trebuie sa atasezi doar un o copie dupa actul de identitate.

Esti pensionar si iti este teama ca varsta nu te mai face eligibil pentru a lua un credit? Nu si la Credius. Si la 90 de ani ai dreptul sa faci o surpriza nepotilor si sa le cumperi daruri minunate. Cu putin ajutor in completarea cererii si o copie dupa cel mai recent talon de pensie, banii doriti sunt foarte aproape. Suni la 031 9005 si reprezentantii Credius iti lamuresc orice nedumerire.

Iar daca nu stii cati bani sa soliciti pentru a nu-ti depasi veniturile lunare, Credius iti pune la dispozitie pe site un calculator de rate, unde poti sa vezi ce rata vei avea, in functie de suma si de perioada de creditare.

Daca vrei un sprijin financiar, Credius iti pune la dispozitie un credit IFN online potrivit pentru oricare dintre nevoile tale.